Craiova: Wotte mai vrea cel puţin cinci puncte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Ştiinţei, Mark Wotte s-a arătat foarte bucuros de succesul de la Vaslui, însă atenţionează că echipa lui mai are nevoie de două victorii pentru a fi liniştită în finalul de campionat.

Mark Wotte a recunoscut că Universitatea a avut noroc că s-a impus în Moldova. „Sunt foarte bucuros de victorie. Ne trebuiau cele trei punte. Ne-am apărat foarte bine şi am sperat pe relaxarea normală a Vasluiului după calificare în finala Cupei. Au atacanţi foarte periculoşi şi am fost nevoiţi să jucăm extrem de defensiv. Lung ne-a salvat la unica ocazie de a marca a gazdelor în prima repriză, dar cel mai important este faptul că am fost uniţi. Am avut şi noroc în repriza a doua când Piţurcă a valorificat singura ocazie pe care şi-a creat-o. Celor de la Vaslui le-a lipsit spiritul de învingători şi cu puţin noroc am putut să câştigăm“, a declarat olandezul la finalul jocului.

Acesta a atras atenţia că Silviu Lung junior va lipsi în meciul din etapa viitoare cu Unirea Urziceni. „Am avut din nou probleme pe final din cauza arbitrajului. I-a fost acordat prea uşor al doilea galben lui Lung, care a aşteptat ca jucătorul de la Vaslui să iasă din careu pentru a degaja. În condiţiile date nu îl vom putea folosi în meciul cu Unirea Urziceni. Nu putem spune că suntem salvaţi de la retrogradare. Vom putea spune acest lucru când se va întâmpla matematic. Pentru asta ne mai trebuie 4-5 puncte“, a mai spus Wotte la conferinţa de presă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite