Craiova: Universitatea trimite 500.000 de euro la Vâlcea pentru procentul lui Costea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii echipelor Universitatea Craiova şi CSM Râmnicu Vâlcea s-au aşezat din nou la masa tratativelor pentru procentul de 25 la sută pe care gruparea din Zăvoi îl are în cazul unui transfer al lui Florin Costea.

Suma pe care clubul din Bănie ar fi dispusă să o ofere vâlcenilor este de 500.000 de euro, bani plătibili în trei tranşe. „Am vorbit zilele trecute cu cei de la Craiova, dar încă nu este nimic stabilit. Vom mai discuta cu ei, nu am semnat niciun act“, ne-a precizat azi-dimineaţă directorul general al CSM, Florin Verigeanu.

Chiar dacă a anunţat că atacantul va rămâne la Ştiinţa până în vară, „pentru că echipa are nevoie de el“, patronul Adrian Mititelu (foto) vrea să se asigure că nu va fi nevoit să trimită mai mulţi bani la Vâlcea, având în vedere că preţul lui Florin Costea porneşte de la patru milioane de euro.

Dacă voiam să-l vând în această iarnă, luam lejer trei-patru milioane de euro pe el. Este mai bine să stea însă la noi măcar până în vară, pentru că echipa are nevoie de el“, a spus Mititelu, care l-a mulţumit astfel şi pe Mark Wotte, tehnicianul olandez susţinând că are nevoie de Florin Costea în acest retur. 

Adrian Mititelu

Dinamo Moscova, FC Porto, FC Koln, SV Hamburg, Schalke 04, Wolfsburg, Groningen, Portsmouth, Fulham, West Ham, Everton, Celtic Glasgow şi Atletico Madrid au fost echipele despre care s-a spus în această iarnă că ar fi interesate de golgheterul Universităţii Craiova.

Florin Costea a fost achiziţionat de gruparea din Bănie de la CSM Vâlcea pentru 52.000 de euro, la pachet cu fratele său mai mic Mihai, ambii sosind la Craiova în iarna lui 2005-2006.

49 de goluri a marcat Florin Costea pentru Ştiinţa în Liga I şi Cupa României.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite