Craiova: Testul Ştiinţei de azi a fost anulat, mâine „alb-albaştrii“ vor susţine două amicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vremea joacă feste Universităţii în cantonamentul din Antalya. Deşi oltenii au programat până acum două partide de verificare, ambele întâlniri au fost anulate din cauza ploilor torenţiale. Mâine, elevii pregătiţi de Mark Wotte vor susţine două teste, de la ora 11.00 şi de la ora 15.00.

În această seară, Ştiinţa avea programat un amical cu naţionala olimpică a Coreei de Nord, însă meciul nu s-a desfăşurat din cauza precipitaţiilor abundente. Reamintim că în urmă cu câteva zile, alb-albaştrii nu au putut juca împotriva celor de la Shakhter Karaganda.

Testul contra asiaticilor a fost înlocuit cu un antrenament. Jucătorii care au susţin şedinţa de pregătire au fost: Prepeliţă, Lung, Bărboianu, Matsuoka, Găman, Trică, Gângioveanu, Piţurcă, Buşu, F. Costea, Bădoi. M. Costea, Dina, Mecea, Merlier, Firţulescu, Barbu şi Nicolae.

Conducerea Universităţii va încerca mâine să recupereze amicalele pierdute în ultimele zile. Astfel, dacă vremea va fi favorabilă, craiovenii vor întâlni de la ora 11.00, echipa a doua a lui Zenit, iar de la ora 15.00, formaţia coreeană Incheon United din prima ligă din Coreea de Sud.

Rezultatele ambelor partide le veţi putea vedea pe craiova.adevarul.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite