Craiova: Suporterii Ştiinţei protestează: „Mititelu să lase echipa, nu să o bage în groapă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Galeria Universităţii Craiova a reacţionat după ce patronul Adrian Mititelu, aflat din nou în conflict cu primăria, a anunţat că va muta echipa la Severin, după ce nu i-a mai fost prelungit contractul de concesiune a stadionului „Ion Oblemenco“.

„Trebuie să se facă o dată linişte şi la echipa asta! Ne-am săturat de atâtea scandaluri şi probleme. Când ne gândim ce am putea păţi în primăvară cu licenţa, ne apucă groaza. Dacă Mititelu nu mai poate să susţină această echipă să o lase, nu să o bage în groapă!“, susţin membrii grupării Sezione.
Aceştia nu sunt de acord cu mutarea Universităţii Craiova la Severin: „Nu suntem de acord cu mutarea echipei. Universitatea trebuie să joace la Craiova. Mititelu, dacă are datorii, să le plătească, iar Solomon să ajute sportul, dacă se laudă că face acest lucru“.

Dacă se dorea, putea să se ajungă la o înţelegere cu primăria şi cu Solomon. Că nu este stadionul lui Solomon şi al familiei sale, ci al oraşului“, au mai spus fanii.

Suporterii îl acuză pe Mititelu pentru faptul că a implicat echipa în alte afaceri ale sale: „A greşit când a amestecat afacerile sale cu echipa! Nu e normal să plătească echipa pentru datoriile sale de pe la alte firme. E numai vina lui că s-a ajuns în situaţia asta!


Contractul de concesionare a stadionului „Ion Oblemenco“ expiră pe 31 ianuarie, iar primarul Antonie Solomon a anunţat că-l va prelungi penru un euro pe lună, cu condiţia ca Mititelu să-şi plătească datoriile la bugetul local acumulate până acum.
La data de 25 ianuarie 2010, în evidenţele Direcţiei de Impozite şi Taxe din cadrul Primăriei Municipiului Craiova, societăţile Fotbal Club U Craiova SA, Cetatea Banilor City SA şi Western Gate Residence SRL, patronate de Adrian Mititelu, se regăsesc cu debite în valoare totală de 710.631 lei.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite