Craiova şi-a ales noul antrenor: A fost ultima dată la echipa de pe ultimul loc şi a avut un bilanţ groaznic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corneliu Papură a fost înlocuit repede de Craiova
Corneliu Papură a fost înlocuit repede de Craiova

Oltenii se confruntă cu un haos mare, venit în cel mai prost moment posibil, cu doar câteva zile înainte de reluarea pregătirilor.

Fotbalul românesc s-a oprit în luna martie. Dacă atunci o echipă ar fi făcut vreo schimbare pe banca tehnică, noul tehnician ar fi avut mult timp la dispoziţie pentru a-şi face un plan de pregătire. Craiova însă a „reuşit“ să creeze un scandal de proporţii, exact când echipele se pregătesc să revină în cantonament, după 15 mai.

Concret, tehnicianul Corneliu Papură a demisionat, după ce a aflat că patronul Mihai Rotaru negociază cu Edward Iordănescu pentru preluarea echipei din sezonul viitor. E un scenariu care se poate adeveri, în condiţiile în care Iordănescu jr a anunţat deja că va părăsi Gaz Metan Mediaş la finele acestei stagiuni.

Rămaşi fără Papură, craiovenii au fost nevoiţi să se mişte repede pentru a găsi un înlocuitor. Şi, potrivit gsp.ro, îl vor prezenta, astăzi, pe italianul Cristiano Bergodi (55 de ani). Acesta are o imagine bună în fotbalul românesc, unde a pregătit, pe rând, FC Naţional, CFR Cluj, Rapid, Poli Iaşi, Steaua, ASA Târgu Mureş şi Voluntari. Doar că de la ultima formaţie a plecat în iarnă, după un parcurs dezastruos.

Concret, Bergodi a lăsat echipa pe ultimul loc după 22 de etape, cu doar 8 puncte! Şi a fost înlocuit cu Mihai Teja.

Potrivit sursei citate, Bergodi, care ar fi fost dorit de Craiova şi în iarnă, după plecarea lui Victor Piţurcă, va primi un salariu lunar de 10.000 de euro. În 139 de partide în care a antrenat în Liga I, Bergodi a adunat 51 de victorii, 39 de remize şi 49 de înfrângeri.

UPTATE - Clubul CS U Craiova a anunţat, oficial, numirea lui Cristiano Bergodi în funcţia de antrenor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite