Craiova lui Mititelu, jignită de Becali: Cum a comentat numirea lui Mutu la echipă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu
Adrian Mutu

Formaţia olteană va evolua în noul sezon al Ligii I şi are planuri mari, motiv pentru care l-a şi prezentat deja pe fostul selecţioner al naţionalei de tineret. Mutarea nu l-a impresionat însă pe latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali a prezentat, astăzi, noul transfer al echipei, după cum „Adevărul“ a scris aici. 

Astfel, FCSB a rezolvat deja două mutări importante, în vederea noului campionat, întărindu-şi lotul cu Alin Cordea (21 de ani) şi cu Alexandru Creţu (29 de ani). Primul, mijlocaş ofensiv, a fost adus de la Cinceni, în timp ce Creţu, liber de contract, a fost luat ca stoper, deşi s-a remarcat, în primul rând, ca mijlocaş defensiv. Următoarea ţintă a roş-albaştrilor se numeşte Alin Şeroni, fundaş central de la Botoşani.

Încântat de mutările realizate până acum, Gigi Becali a lăsat de înţeles că FCSB nu va avea rivală la titlu, în noul sezon. Şi, luat de val, a „reuşit“ să jignească Craiova lui Mititelu, care tocmai a ajuns în prima ligă.

Ce a spus Gigi Becali?

*Sezonul acesta nu va fi o luptă, nici cu CFR Cluj, nici cu Craiova, nici cu nimeni. Am câţiva jucători care mă lipsesc de orice emoţii. Îi am pe Moruţan, Olaru, Coman, Octavian Popescu şi Tănase.

*Nu va fi luptă, va fi vijelie! Dar, nu mai zic eu acum prea multe. Să înceapă meciurile şi veţi vedea.

*Eu am ţinut cu Mititelu că voiam să promoveze, că el, săracul, fiind în puşcărie... Dar acum... Nu poţi cu Mutu! Ce să facă Mutu? Să pocnească şi să facă bici din rahat? Ce să facă? Ca să faci echipă îţi trebuie bani. 

*Tot la retrogradare o să fie (n.r. - Craiova lui Mititelu)! Îi spun din prietenie, că am ţinut cu el. Play-off? Vezi-ţi de treaba ta. Ce să facă Mutu, săracul? El a făcut nişte schimbări interesante la România U21, dar e greu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite