Craiova: Mihai Costea: „Nu mai vreau să aud de Steaua sau alte echipe, trebuie să scoatem Ştiinţa din criză!“

Craiova: Mihai Costea: „Nu mai vreau să aud de Steaua sau alte echipe, trebuie să scoatem Ştiinţa din criză!“

Mihai Costea va rata duelul din „Oraşul Unirii“

Atacantul Universităţii Craiova, Mihai Costea, susţine că el şi fratele său Florin se gândesc doar la cum să scoată echipa din subsolul clasamentului şi nu-i interesează alte echipe.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Nu ştiu dacă pleacă Florin, nu vreau să mă mai întrebaţi. Şi el, ca şi mine şi restul colegilor, ne gândim doar la cum să scoatem Craiova de aici, restul sunt lucruri care ne interesează mai puţin. Nu ştim nici măcar unde o să jucăm, dar nu ne mai interesează, important este să o facem bine“, a spus Mihai Costea, pe site-ul oficial al clubului.

Ce să spun de Steaua, nu mai vreau să aud, Craiova este cea mai iubită echipă! Dacă noi aveam rezultate şi făceam performanţă, nu se mai discuta de alte echipe, cu atâţia fani care ar fi umplut stadionul meci de meci“, a adăugat mezinul familiei Costea.

„Dar nu este timpul pierdut. Noi suntem tineri şi putem face lucruri frumoase, o să vedeţi. Eu îmi doresc foarte mult să debutez în cupele europene cu Universitatea şi mai pot aştepta un an, pentru că în acest sezon avem obiectiv doar să ajungem pe linia de plutire“, a încheiat Mihai Costea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările