Craiova: Membrii Sezione protestează: „Ajunge cu nebunia de la Craiova!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ultraşii grupării Sezione
Ultraşii grupării Sezione

Brigaza Sezione, membră a galeriei Universităţii Craiova, a emis un protest prin care cere o stare de normalitate la echipa de fotbal.

Fanii vor ca primarul Antonie Solomon să-şi vadă de treburile pentru care a fost ales, iar patronul Ştiinţei, Adrian Mititelu, să se ocupe de echipă ca un „manager respectabil“. Protestul ultraşilor a pornit de la neînţelegerile dintre edilul-şef al Băniei şi finanţatorul Universităţii Craiova, care au făcut ca echipa să fie mutată la Turnu Severin.

Iată comunicatul celor de la Sezione:

„Având în vedere evenimentele şocante ce tulbură viaţa ŞTIINŢEI noastre dragi în ultimele zile, SEZIONE ULTRA protestează vehement împotriva celor vinovaţi de exacerbarea stării de scandal continuu, care viciază deosebit de grav evoluţia şi imaginea publică a iubirii alb-albastre! Noi, suporterii devotaţi numai Universităţii Craiova cerem cu fermitate întronarea stării de NORMALITATE în viaţa echipei noastre iubite. Destul cu nebunia parcă fără de sfârşit! Fiecare dintre noi să-şi facă datoria:

- Patronul să devină un manager şi finanţator respectabil, fără niciun fel de implicare în politica mizerabilă de pe plaiuri mioritice, să-şi plătească datoriile minim necesare către bugetul statului, care oricum nu sunt foarte mari pentru un milionar adevărat şi să realizeze odată construcţia unei echipe solide, aşa cum promite de cinci ani! (Dacă nu poate sau nu are finanţare măcar să o recunoască public, să ştim deschis adevărul. Ar fi un pas înainte, o chestiune de onoare).

- Primarul municipiului Craiova să-şi vadă de îndatoririle sale, pentru care a fost ales, fără declaraţii spumoase spre deliciul ziarelor de scandal. Nu îi cere nimeni să arunce cu banii publici pe fereastră, dar o mai mare grijă (chiar şi în vorbe) faţă de cea mai de succes marcă a întregului judeţ Dolj - UNIVERSITATEA CRAIOVA. Este o obligaţie morală! Cei care suferă cu adevărat când echipa este în pericol sunt doar suporterii (adică cetăţenii oraşului!) şi asta în ultimii 15 ani, nu de ieri, de azi. Din respect pentru ei, se impune o mai mare cumpătare a edilului şef. Şi dacă tot vrea să dea bani pentru echipă, să o facă în proiecte concrete (repararea scaunelor, a tribunelor, a căilor de acces şi a tabelei de pe legendarul «IonOblemenco» de exemplu) nu prin transfer direct către clubul administrat netransparent, din păcate.

Craiova: SONDAJ / 60 la sută dintre fani sunt de acord cu mutarea Ştiinţei la Severin

Şi parcă spre a adânci şi mai mult durerea noastră, ne aducem aminte cât de urât au fost trataţi eroii noştrii, Oblemenco şi Balaci, de conducătorii oraşului contemportani cu ei (iată că nu culoarea politică e importantă!) în momentele când vârsta şi starea de sănătate îi impiedicau să mai fie vârful de lance al echipei. În loc de respect, simbolurile noastre au fost evacuate din locuinţele în care stăteau! Să ne mai mire atunci alungarea de azi a Universităţii Craiova de pe «Oblemenco»??“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite