Craiova, lovitură pe piaţa transferurilor: Cicâldău pleacă la Galatasaray!  Suma imensă pentru care se face transferul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
alexandru cicaldau fotosportpicture.eu

Rezultatele dezamăgitoare din Europa nu o împiedică pe Universitatea Craiova să îşi vândă vedetele pe sume exorbitante.

La doar câteva ore după dezastrul din Albania, unde Universitatea Craiova a pierdut prima manşă cu KF Laci, scor 0-1, clubul oltean se poate mândri cu o nouă super afacere. 

Impresarul Giovani Becali a declarat pentru Fanatik că gruparea din Bănie s-a înţeles cu turcii de la Galatasaray pentru transferul lui Alexandru Ciâldău. 

"Cicâldău e 100% la Galatasaray! Diseară pleacă să semneze. Contractul va fi pe 5 ani”, a spus Giovani Becali pentru sursa citată.

Oltenii vor primi 6 milioane de euro plus 20 la sută dintr-un viitor transfer al fotbalistului de 24 de ani, acesta urmând să aibă în Turcia un salariu anual de 1.1 milioane de euro. 

Informaţia a fost confirmată şi de fostul şef al LPF, Dumitru Dragomir, la ProX. „Am auzit un zvon şi e în premieră. Craiova s-a despărţit azi de cel mai bun jucător al său. A fost vândut la Galatasaray pe 6 milioane de euro, plus 20% dintr-o vânzare ulterioară. E un record nemaivăzut. Becali şi Rotaru sunt daţi dracu'”, a spus Dumitru Dragomir. 

Jucătorul urmează să ajungă astăzi în Turcia şi să semneze contractul.

Cicâldău a fost cumpărat de Universitatea Craiova de la Viitorul, în 2018, pentru 1 milion de euro. 

Vânzarea lui Cicâldău la Galatasaray nu este prima lovitură financiară dată de Universitatea Craiova. Conform transfermarket.com, în ultiimii ani, clubul condus de Mihai Rotaru a încasat 9.1 milioane de euro pentru Valentin Mihăilă (transferat la Parma), 8 milioane de euro pentru Alexandru Mitriţă (New York City) şi 2,65 milioane de euro pentru Alexandru Băluţă (Slavia Praga).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite