Craiova: Ionuţ Luţu: „La Ştiinţa nu mai e loc de mine!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Luţu merge pe mâna Universităţii
Craiova: Luţu merge pe mâna Universităţii

La 34 de ani, Ionuţ Luţu speră să mai prindă un contract afară şi exclude varianta unei reveniri la Universitatea Craiova. Mijlocaşul susţine că la gruparea din Bănie trebuie să joace acum fotbaliştii tineri din lot, dar că îi va aştepta un retur de foc.

„Hagi-Luţu“ s-a despărţit de Jiul Petroşani pentru că nu şi-a mai primit salariul de patru luni, iar acum îşi caută altă echipă. „Eu aş mai fi vrut să joc la Jiul, dar fără bani nu se poate. E greu pe criza asta. Avem familii, copii, trebuie să-i întreţinem. Iar, la vârsta mea, ce să fac? Trebuie să strâng şi eu ceva acum, cât mai pot să joc“, susţine Ionuţ Luţu. Acesta nu are preferinţe în privinţa unei echipe şi aşteaptă un semn chiar şi din China. „Mă zbat cum pot. O să găsesc eu până la urmă ceva, ori pe aici, ori afară. Zburăm dacă e nevoie, numai să fie bine. La 34 de ani îţi găseşti mai greu echipă în ţară, dar afară e altfel“, spune jucătorul.

„Să lăsăm copiii să joace la Craiova“

Deşi a revenit de câteva ori la Universitatea şi de fiecare dată a fost primit bine, Luţu exclude posibilitatea unei întoarceri la echipa sa de suflet: „Gata, îmi ajunge. La Ştiinţa nu mai e loc de mine! Am tot revenit, sunt de-al casei, dar nu cred că mai pot juca aici. La Craiova sunt numai tineri acum. Să-i lăsăm pe ei să joace!

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite