Craiova, încă o veste bună de la UEFA: Care sunt meciurile în care oltenii vor fi obligaţi să joace cu terenul suspendat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Mateiu
Alexandru Mateiu

CS U Craiova a fost pedepsită de forul de la Nyon după incidentele de joia trecută, la returul cu Honved, însă, treptat, apar veşti bune pentru olteni după şocul anunţului iniţial.

CS U Craiova se pregăteşte de duelul cu AEK Atena din turul III preliminar al Ligii Europa. Prima manşă e programată pentru joi (ora 19.15, Digi Sport), pe „Ion Oblemenco“ şi, chiar dacă iniţial s-a spus că meciul se va disputa fără spectatori, între timp, o portiţă din regulament le-a venit în ajutorul oltenilor.

Concret, Craiova poate primi în tribune copii până la vârsta de 14 ani, cu condiţia ca aceştia să fie aduşi la meci de şcoala la care sunt legitimaţi. 

Grecii de la AEK Atena vor fi încurajaţi pe „Ion Oblemenco“ de o galerie de 200 de oameni. UEFA spune că, inclusiv la o partidă cu porţile închise, echipa vizitatoare poate avea o galerie de până la 200 de susţinători.

Al treilea meci fără spectatori cade momentan

UEFA a suspendat terenul Craiovei pentru trei meciuri europene, însă doar două partide se vor şi disputa, efectiv, cu porţile închise. A treia se va juca fără spectatori, doar în cazul în care fanii craioveni vor provoca noi incidente în următorii doi ani.

Drept urmare, după meciul de joi cu AEK Atena, Craiova va mai disputa doar un joc cu porţile închise. Acesta poate fi turul cu Sparta Praga (Cehia) sau cu Trabzonspor (Turcia) din play-off-ul Ligii Europa, în cazul în care oltenii vor elimina AEK Atena. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite