Craiova: EXCLUSIV / Oltenii, zbor cu peripeţii spre Antalya: „Dacă pica avionul, scăpam toţi de retrogradare!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Craiova şi Pandurii Târgu-Jiu au călători împreună spre Antalya, jucătorii celor două formaţii oltene întreţinându-se amical pe toată durata zborului.

Drumul nu a fost însă lipsit de peripeţii. Deşi nu a durat mult, oltenii au avut ceva emoţii la un moment dat, când avionul a început să se clatine din cauza curenţilor. Chiar şi la coborâre, pilotul a ocolit puţin Antalya până să pună avionul pe direcţia dorită. Oltenii au fost zguduiţi de câteva ori până să aterizeze avionul, jucătorii aplaudând în momentul în care au păşit teferi pe pământ turcesc.

Antrenorii celor două echipe au stat în primul rând, după cabina stewardeselor, Mark Wotte pe dreapta, iar Liviu Ciobotariu pe stânga, olandezul dormind pe toată durata drumului.

În schimb, jucătorii nu au avut linişte şi s-au plimbat de colo-colo. Brazilianul pandurilor, Alexandre Cardoso, a fost cel mai plimbăreţ, el găsindu-şi conaţionali pe la toate echipele din avion, în afară de Universitatea şi Pandurii în aeronavă mai aflându-se Ceahlăul şi Unirea Alba Iulia. 

În Antalya, cele două formaţii oltene au fost întâmpinate de o vreme potrivnică, vântul suflând puternic. Replica zilei i-a aparţinut portarului de la Pandurii, Pedro Mingote. Speriat de turbulenţe, portughezul a exclamat: „Dacă pică avionul în mare, scăpăm toţi de retrogradare!“

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite