Craiova a dat foc la 1,5 milioane de euro: Atacantul în care oltenii au investit o sumă colosală are cifre ruşinoase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CS U Craiova a încheiat 2019 cu încă o înfrângere, 0-2 cu FCSB, iar echipa are al doilea cel mai slab atac din zona de play-off.

În sărăcia din fotbalul românesc, să plăteşti 1,5 milioane de euro pentru aducerea unui jucător presupune ca acel fotbalist să fie un fel de Messi al Ligii I!

Potrivit transfermarkt.com, aceasta e suma plătită de CS U Craiova pentru aducerea lui Andrei Ivan (22 de ani) de la Krasnodar. Şi, la ce a făcut internaţionalul de tineret în primele 22 de etape, se poate spune că oltenii au dat foc la 1,5 milioane de euro!

Concret, deşi în fişa postului său scrie „atacant“, Ivan are nişte cifre ruşinoase pentru rolul pe care ar trebui să-l aibă în echipă. La Craiova, a avut 13 apariţii în acest campionat - de 10 ori a fost titular - şi a marcat două goluri, ambele în victoria de acasă cu Dinamo, scor 4-1. Deşi pare incredibil, aceste două goluri sunt singurele înscrise de atacantul Andre Ivan în ultimele 473 zile! Ca să vedem când a mai înscris Ivan, înaintea „dublei“ cu Dinamo, trebuie să ne întoarcem mult în timp, până la 7 septembrie 2018, când a punctat în victoria României U-21 pe terenul Portugaliei U-21.

Şi United are un fotbalist de profil ofensiv care e „lemn“

Nu doar Craiova are în lot un jucător neproductiv. Un caz similar se vede şi la Premier League, la Manchester United! Acolo, Jesse Lingard (27 de ani), mijlocaş ofensiv, tocmai a ajuns la 25 de ore de fotbal în Premier League, fără vreun gol sau vreo pasă decisivă! 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite