Craiova: Dănănae ar putea disputa primul meci oficial după opt luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul Universităţii Craiova, Ovidiu Dănănae, ar putea juca în această după-amiază primul meci după o pauză de opt luni. Căpitanul craiovenilor a revenit după operaţia suferită la ligamente şi are şanse mari să fie folosit la echipa a doua în partida cu Progresul Corabia.

Suporterii pot să stea liniştiţi. Unul dintre stâlpii apărării Ştiinţei se va întoarce pe teren. Ovidiu Dănănae a stabilit cu şefii Universităţii să evolueze o repriză în meciul de astăzi din Liga a III-a pentru „satelit“. Primăvara va întâlni, de la ora 17.00, formaţia Progresul Corabia, pe terenul „Petre Deselnicu“, din incinta complexului „Ion Oblemenco“.

„N-am emoţii şi nici nu mi-e frică, doar nu degeaba suntem supranumiţi leii din Bănie! Sper doar să nu mai plouă, pentru că în cazul unui teren greu cred că va trebui să-mi amân revenirea“, a dezvăluit Dănănae pentru craiovamaxima.ro.

El a fost diagnosticat, chiar în ziua în care împlinea 24 de ani, cu ruptură a ligamentelor încrucişate, fiind operat la scurt timp. Fotbalistul s-a refăcut după accidentarea gravă la genunchi suferită pe 12 august 2009 în amicalul Ungaria - România. „Ovidiu e făcut din material bun. Bagă ca un nebun alunecări la antrenamente, zici că mâine va juca finala Ligii Campionilor“, au glumit coechipierii. Pentru inceput fotbalistul s-a rezumat la alergări uşoare şi uneori a lovit mingea cu piciorul operat.

image


Şi antrenorul Mark Wotte şi-l doreşte să îl aibă în echipă, deşi nu l-a văzut la lucru pe viu înaintea accidentării. „Avem nevoie de Ovidiu Dănănae. Ştiu că este fotbalist foarte bun şi că ne va ajuta foarte mult. După accidentarea de lungă durată a lui Florin Costea ar fi bine să revină Dănănae. Sunt convins că în scurt timp va fi utilizat şi la prima echipă, însă mai întâi trebuie să vedem care este randamentul lui la Primăvara“, a declarat tehnicianul Universităţii, Mark Wotte.

Gândul lui Ovidiu este să revină cât mai repede ca titular la prima echipă: „Cu ajutorul lui Dumnezeu, sper să revin cât mai repede la forma dedinaintea accidentării şi să-mi pot ajuta din nou echipa“.


Născut pe 26 august 1985, Ovidiu Dănănae a debutat la Universitatea Craiova pe 22 aprilie 2005, într-un meci cu CFR Cluj, când alb-albaştrii au terminat la egalitate. De fapt, fundaşul dreapta al Ştiinţei a evoluat la echipa fanion a Olteniei exact în anul în care a retrogradat, fiind singurul jucător care a rămas în lot. Debutul la prima reprezentativă a României a fost chiar în partida în care a suferit acea accidentare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite