Craiova a ajuns pe loc retrogradabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Costea speră să revină cât mai repede pe gazon
Florin Costea speră să revină cât mai repede pe gazon

Echipa lui Wotte a pierdut cu scorul de 2-1 pe teren propriu, la Severin, în faţa lui Gaz Metan Mediaş şi ocupă acum o poziţie ce duce în Liga a II-a. „La Craiova era mai rău dacă jucam. Nu este vina lui Wotte că noi ratăm în prostie. Nu se pune problema să‑l dau afară", a declarat patronul Adrian Mititelu.

Vezi AICI GALERIE FOTO DE LA MECIUL „U“ Craiova - Gaz Metan Mediaş 1-2

Chiar dacă Stadionul Municipal din Severin a fost arhiplin, iar spectatorii prezenţi i-au susţinut cât se poate de mult pe Costea şi compania, aceştia nu au reuşit să se impună în faţa celor de la Gaz Metan. Oaspeţii au deschis scorul încă din minutul 7 prin fostul stelist Alin Liţu, după câteva greşeli în lanţ ale oltenilor.

Imediat, Florin Costea a avut o şansă uriaşă de a aduce egalitatea, însă a ratat o lovitură de la 11 metri. În partea a doua, Mediaşul a punctat din nou, prin Florin Lazăr, în timp ce oltenii au marcat golul de onoare în minutele de prelungire prin nou-intratul Eugen Trică, după o combinaţie frumoasă în careul medieşenilor.

Fanii „Ştiinţei" au protestat în Bănie

Un grup de suporteri ai Universităţii s-au adunat, ieri, la Stadionul „Ion Oblemenco" pentru a protesta faţă de mutarea echipei la Severin. Ultraşii s-au întâlnit la ora 14.00, atunci când a început partida cu Gaz Metan Mediaş. Fanii olteni au afişat două bannere cu mesajele: „Universitatea doar în Craiova, Craiova doar pentru Universitatea" şi „Oblemenco nemuritor, jucaţi fotbal pentru el!".

Univ. Craiova  1
Lung jr. – Bădoi (Trică 67), Găman, Iliev, Bălace – Firţulescu (Dina 55), Prepeliţă, Bărboianu, Gângioveanu – M. Costea (Al. Piţurcă 82), Fl. Costea. Antrenor: Mark Wotte
Gaz Metan Mediaş  2
Buchta – Kratochvil, Lazăr, Akaki, Buzean – Dudiţă (Nohai 52), Zaharia, Kubala, Pârvulescu (Markovici 87) – Silvăşan, Liţu (Cigan 78). Antrenor: Cristian Pustai
Goluri: Trică 90+2 / Liţu 8, Lazăr 68
Stadion „Municipal”: 13.000
Arbitru: Victor Berbecaru

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite