Craiova: Ştiinţa a câştigat primul meci cu Wotte pe bancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Dina a înscris primul gol din 2010 pentru Universitatea
Mihai Dina a înscris primul gol din 2010 pentru Universitatea

Universitatea Craiova a început cu dreptul anul 201, învingând în această după-amiază echipa a doua a ruşilor de la Zenit Sankt Petersburg, cu scorul de 2-0. Golurile partidei au fost reuşite de atacanţii Mihai Dina şi Dragoş Crăciun. Primele două teste ale alb-albaştrilor au fost anulate din cauza precipitaţiilor abundente din staţiunea Larra.

Elevii pregătiţi de Mark Wotte au arătat o deosebită poftă de joc în meciul de astăzi. Mihai Costea (de două ori) şi Dina au avut şansa deschiderii scorului încă din prima repriză, însă portarul şi fundaşii ruşi au intervenit salvator de câteva ori.

Gheaţa a fost spartă de Mihai Dina,care, în minutul 50, a şutat puternic din interiorul careului şi şi l-a învins pe goalkeepper-ul advers. Craiovenii au dominat în continuare şi Firţulescu a încercat să înscrie, însă mingea a trecut puţin pe lângă buturilor grupării Zenit II. Şi Mihai Roman a fost aproape de majorarea diferenţei, dar nu a nimerit poarta ruşilor. Portarul rus a intervenit foarte bine la şutul lui Dragoş Crăciun în minutul 69. Atacantul oltean s-a revanşat cu nouă minute înainte de finalul meciului, când a trimis balonul în poartă dipă o centrare a lui Irinel Găman.

Pentru acest joc tehnicianul Mark Wotte a dat dredit tinerilor titularizând jucătorii: Merlier - Buleică, Barbu, I. Popescu, Giurcă, I. Găman, Dilevski, Nicolae,  Firţulescu, M. Costea, Dina. Pe parcursul primei reprize, mihai Roman a intrat în locul lui Dilevski.

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla, după ora 15.00, detalii din timpul meciului Universităţii cu Incheon United (Coreea de Sud).

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite