Crăciun va ajunge săptămâna viitoare la cuţitul doctorului Filipescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul de 19 ani al Universităţii Craiova accidentat grav la genunchi la meciul din ultima etapă cu Oţelul Galaţi va fi operat în curând.

Cătălin Crăciun a stat cu genunchiul imobilizat cele minim trei săptămâni cât i-a recomandat doctorul, iar acum va trebui să fie supus intervenţiei chirurgicale de refacere a ligamentelor.

Crăciun va fi supus unei operaţii în maxim zece zile, cel mai probabil săptămâna viitoare. Perioada minimă, de trei săptămâni, în care trebuia să stea cu genunchiul imobilizat, a trecut şi astfel va merge la Bucureşti pentru a programa operaţia. S-a ales această metodă cu imobilizarea genunchiului, deoarece a fost vorba de o entorsă complexă, cu ruperea ligamentului collateral, şi s-a considerat că recuperarea va fi mai rapidă dacă se utilizează această metodă“, a precizat medicul Universităţii Craiova, Claudiu Stamatescu, pentru site-ul oficial al clubului.

Intervenţia va fi efectuată la Bucureşti de medicul Doru Filipescu, cel care l-a operat cu succes la ligamente şi pe Florin Costea, atacant care a început deja perioada de recuperare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite