Fratele lui Costică Ştefănescu face lumină: „S-a sinucis! Ne-a scris tuturor că ne iubeşte şi ne-a rugat să-l iertăm“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costică Ştefănescu a murit marţi seară
Costică Ştefănescu a murit marţi seară

Moartea lui Costică Ştefănescu este privită de o parte din familie drept accident, în timp ce cealaltă ia în calcul varianta sinuciderii.

„Ne-a scris tuturor ca ne iubeste si ne roaga sa-i iertam gestul. Spunea ca nu mai poate indura durerile care-l chinuiau. Ne asteptam la orice, numai la asta nu. Trebuia sa ne fi gandit ca e ceva in neregula cu el, mai ales de cand ne-a spus ca si-ar dori sa fie eutanasiat. Era clar ca el nu mai poate lupta cu boala. Trupul fratelui meu va fi depus joi la Casa Fotbalului, unde va sta pana vineri. Apoi, pana sambata, cand îl vom inmormanta, Costica va sta în casa in care s-a nascut. Adica aici, la Sabareni“, a declarat pentru „Click!“ fratele fostului fotbalist, Ion Ştefănescu.

Fostul fotbalist a fost unul dintre cei mai mari jucători din sportul românesc, un adevărat lider de echipă, atât la club, cât şi la echipa naţională. În palmaresul său se regăsesc trei titluri de campion (cu Universitatea Craiova), cinci Cupe ale României (una cu Steaua, restul cu oltenii) şi patru clasări pe locul doi în ierarhia celui mai bun fotbalist al anului (1979, 1981, 1982 şi 1985).

Costică Ştefănescu a murit marţi seară, după ce s-a aruncat de la etajul cinci al Spitalului Militar din Bucureşti. Fostul fotbalist al Stelei şi al Universităţii Craiova suferea de cancer pulmonar şi dădea semne că nu mai putea lupta cu boala.
Moartea sa i-a luat prin surprindere atât pe oamenii din lumea, dar şi pe membrii familiei, până acum existând contradicţii între părerile acestora: unii susţin că s-a sinucis, alţii că ar fi fost un accident. Fosta glorie a oltenilor va fi înmormântată la Craiova, oraş în care a ocupat statutul de cetăţean de onoare. Sicriul lui Costică Ştefănescu va fi depus joi, la orele prânzului, pe stadionul Ion Oblemenco, unde oamenii vor putea aduce un omagiu.

Citiţi mai multe despre moartea lui Costică Ştefănescu:

FOTO Costică Ştefănescu, fostul mare fotbalist al Universităţii Craiova, s-a sinucis la Spitalul Militar din Bucureşti

Costică Ştefănescu (62 de ani), fostul mare fotbalist al Universtităţii Craiova, s-a sinucis marţi după-amiază la Spitalul Militar din Bucureşti. Acesta s-a aruncat de la balconul salonului unde era spitalizat. Ştefănescu suferea de cancer, iar durerile provocate de boală deveniseră insuportabile.

Crescut de Steaua, consacrat la Universitatea Craiova şi retras de la FC Braşov. Povestea celui mai bun libero din fotbalul românesc

Se spune că fotbalul românesc a avut trei mari libero, Apolzan, Ştefănescu şi Belodedici, însă fostul căpitan al "Craiovei Maxima" a redefinit noţiunea de şef al defensivei.

S-a stins o legendă: Costică Ştefănescu

Costică Ştefănescu, în vârstă de 62 de ani, care era internat la Spitalul Militar din Bucureşti din cauza unui cancer pulmonar, s-a aruncat de la balconul rezervei unde era spitalizat, nemaiputând suporta durerile provocate de boala de care suferea.

Averea lăsată de Costică Ştefănescu, estimată la 4.500.000 de euro

Costică Ştefănescu a lăsat în urmă o avere de 4.500.000 de euro.  Fotbalistul a investit împreună cu soţia sa suma de 1.800.000 de euro în două hoteluri situate în staţiunea Eforie Nord.

Fratele lui Costică Ştefănescu face lumină: „S-a sinucis! Ne-a scris tuturor că ne iubeşte şi ne-a rugat să-l iertăm“

Moartea lui Costică Ştefănescu este privită de o parte din familie drept accident, în timp ce cealaltă ia în calcul varianta sinuciderii.

Ştefănescu, fotbalistul cu valiză-diplomat

Când ştirea morţii lui Costică Ştefănescu a făcut ţăndări liniştea oraşului toropit de căldură, un tânăr îmbrăcat într-un tricou albastru al Universităţii Craiova a fugit la Spitalul Militar ca să aprindă două candele pe trotuar.

FOTO Sinuciderea lui Costică Ştefănescu, între goana după audienţă şi tragedia fără glorie a dispariţiei unei legende

 Marţi. 20 august. Afară sunt peste 30 de grade, deşi e trecut de ora 18.00. O burtieră galbenă ale cărei margini ies întotdeauna din suprafaţa ecranului anunţă: „Costică Ştefănescu a murit”.

FOTO Trupul fostului fotbalist Costică Ştefănescu, decedat marţi, a fost adus la stadionul "Ion Oblemenco"

Sicriul cu trupul fostei glorii a Ştiinţei a ajuns aseară, la miezul nopţii, la Craiova, unde va fi înmormântat sâmbătă. Cheltuielile vor fi suportate de autorităţi, pentru că Ştefănescu era cetăţean de onoare al oraşului.

Soţia lui Costică Ştefănescu infirmă varianta sinuciderii. Ce s-a întâmplat de fapt cu fostul mare internaţional român

"Costică Ştefănescu s-a sinucis, aruncându-se de la etajul 6 al Spitalului Militar". Aşa a sunat ştirea care a cutremurat România marţi seara

Cătălin Striblea: Fotbaliştii pe care ţi-i arată tata

„«Stai, mă, şi tu într-un loc şi uită-te la televizor! Uite-l pe Ştefănescu. Mare fotbalist!» Atenţionarea tatei e probabil prima mea amintire palpabilă despre fotbal”, scrie Cătălin Striblea, pe blogul său de pe adevarul.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite