COSR sărbătoreşte 100 de ani de olimpism. Staţiile de metrou din Bucureşti vor purta, simbolic, numele celor mai mari sportivi olimpici români

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

Pentru a celebra centenarul sportului olimpic din Romînia, staţiile de metrou din Capitală vor purta, simbolic, un alt nume decât cel obişnuit, al celor mai glorioşi sportivi olimpici români.

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, condus de Alin Petrache, sărbătoreşte în acest an împlinirea a 100 de olimpism în ţara noastră. Cu acest prilej, forul olimpic român a promovat recent o campanie de promovare a Centenarului Olimpismului Românesc care presupune, printre altele, stabilirea unui parteneriat între COSR şi Metrorex. 

Acest parteneriat va consemna redenumirea simbolică a staţiilor de metri, cât şi apariţia în staţii a unor panouri publicitare pentru informarea cetăţenilor despre acest eveniment special pentru olimpismul românesc. De asemenea, panourile sunt dedicate unor campanii de strângere de fonduri pentru susţinerea performanţelor sportivilor olimpici români.

"Comitetul Olimpic şi Sportiv Român mulţumeşte pe această cale tuturor entităţilor de stat sau private, careă prin efortul lor logistic şi financiar, susţin sportul românesc", este mesajul transmis de COSR prin intermediul unui comunicat de presă.

COSR, parteneriat cu NIRO Investment

Forul olimpic român şi Niro Investment au semnat luni un parteneriat. Cu acest prilej, Niro Investment a revenit ca principal susţinător financiar, în următorii trei ani, al Echipei Olimpice a României care va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Suma destinată pregătirii sportivilor olimpici nu a fost dezvăluită.

"E un contract care se întinde pe trei ani de zile, cu o sumă care am dorit să fie confidenţială. Dar este un contract foarte puternic financiar, mai ales în zilele de azi, cu această criză financiară pe care o trăim cu toţii. Premierile de la Rio vor fi efectuate şi de Grupul Niro, cu care am mai fost parteneri şi în 2008 şi la Londra. E primul contract de parteneriat pe care îl semnăm cu o firmă puternică românească. Ne dorim să avem aproape de noi cât mai multe multinaţionale, mai ales firme cu capital românesc, care să sprijine sportul românesc şi COSR", a declarat într-o conferinţă de presă Alin Petrache.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite