COSR, alături de sinistraţii din judeţul Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comitetul Olimpic Sportiv şi Român a distribuit paturi, tricouri, apă minerală, conserve şi alte produse alimentare sinistraţilor din judeţul Suceava, se arată într-un comunicat al COSR.

Violeta Beclea Szekely, directorul Departamentului Marketing şi Comunicare, a fost prezenta în satul Dărmăneşti, judeţul Suceava (judeţul natal al fostei atlete), unde a împărţit sinistraţilor din această zonă paturi, tricouri, apa minerală, conserve şi alte produse alimentare. Vicecampioana olimpică a fost vizibil marcată de ce a văzut la faţa locului:

"Suntem cu toţii sensibilizaţi, iar situaţia este cu totul diferită faţă de ceea ce se vede la televizor, pentru că drama prin care trec aceşti oameni este foarte mare. Sunt impresionată de ceea ce am văzut aici şi cred că ajutorul nostru este minim".

COSR este alături de toţi cei afectaţi de această situaţie şi face un apel pe această cale către lumea sportului românesc (federaţii de specialitate, cluburi sportive), pentru a veni în ajutorul victimelor inundaţiilor printr-un gest minim de solidaritate.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite