Cosmin Contra vorbeşte despre plecarea de la naţională: Probabil, deranjez pe foate mulţi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cosmin Contra este neînvins în meciurile oficiale ale echipei naţionale, dupa ce a preluat prima reprezentativă în toamna anului trecut.

Selecţionerul a lămurit situaţia posibilei sale plecări de la echipa naţională,după ce a fost subiectul unei informaţii care anunţa că Al Nassr, din Arabia Saudită, l-ar fi ademenit cu un salariu de 2 milioane de dolari.

La finalul partidei cu Muntenegru, Cosmin Contra a explicat: ”Acum două săptămâni Federaţia vorbea cu Gică Hagi, acum au apărut zvonuri chiar în ziua jocului. Chiar e interesant că apare această ştire chiar în ziua jocului, înaintea unui meci foarte important. Sunt foarte curios de unde apar aceste ştiri chiar în zilele cu jocuri foarte importante. La acţiunea trecută a apărut în ziua jocului că m-am certat cu Keşeru, că ne-am bătut, că nu ştiu ce s-a întâmplat prin cantonamente. Probabil că mă iubesc mulţi în ţară sau probabil îi deranjez pe mulţi.  E greu să plec, am clauză foarte mare. Trei milioane de euro, nu ştiu cine plăteşte trei milioane de euro” a declarat Cosmin Contra la finalul meciului cu Muntenegru.

9 victorii, 4 remize şi o singură înfrângere are Cosmin Contra în 14 meciuri pe banca tehnică a echipei naţionale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite