Cosmin Vâtcă s-a alăturat jucătorilor care au semnat cu cea mai nouă firmă de impresariat sportiv din România

Cosmin Vâtcă s-a alăturat jucătorilor care au semnat cu cea mai nouă firmă de impresariat sportiv din România

Cosmin Vâtcă

Cosmin Andrei Vâtcă, portarul liderului  CFR Cluj, a semnat un contract de reprezentare cu o nouă firma apăruta pe zona de impresariat sportiv din România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Compania se numeşte Alexandrion Sport Management şi aparţine Grupului Alexandrion, condus de omul de afaceri Nawaf Salameh, iar cel care se ocupa de aceasta companie este Directorul de Marketing Sportiv al Alexandrion Grup, Valentin Popescu.

În prezent, portarul este cotat la 100.000 de euro de către site-ul transfermarkt.com.

Compania Alexandrion Sport Management a semnat deja contracte interesante de reprezentare, atât cu jucători de liga I, dar şi cu jucători străini sau de perspectivă ce evolueaza în liga 2 sau 3 din România.

Dean Beta (Juventus Bucuresti) sau Dragoş Balauru (Voluntari) au semnat contracte de reprezentare cu Alexandrion Sport Management, o companie ce aduce un plus pe piaţa de impresariat sportiv în sensul că jucătorii reprezentaţi beneficiază de facilităţi, cum sunt cele de imagine sau pe zona de asigurări de sănătate.

Compania Alexandrion Sport Management impresariază şi jucători din alte sporturi precum handbal sau tenis.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările