Cosmin Contra are un start slab de sezon în Primera, cu Getafe: a pierdut din nou în etapa a 3-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO AFP
FOTO AFP

Getafe, echipă antrenată de românul Cosmin Contra, a pierdut în deplasare, scor 0-2, partida jucată în etapa a treia din Primera Division contra celor de la FC Sevilla. Aceasta este a doua înfrângere stagională pentru Getafe, după eşecul din prima rundă.

Sezonul trecut Cosmin Contra a salvat-o pe Getafe de la retrogradare pe ultima sută de metri. Antrenorul român îşi punea speranţe că noul sezon va fi cu totul altfel şi îşi dorea să nu mai aibă emoţii în privinţa retrogradării.

VIDEO Real Madrid-Atletico Madrid 1-2. Început dezastruos de sezon pentru galactici. Campioana en-titre se menţine în plasa liderului Barcelona

Doar că startul de campionat nu e tocmai liniştit pentru Getafe, care a suferit în etapa a 3-a o nouă înfrângere, scor 0-2 pe terenul lui FC Sevilla. Aceasta a fost al doilea eşec stagional pentru echipa lui Contra, după ce în prima etapă a piedut cu 1-3 la Celta Vigo.   

În acest moment, Getafe ocupă locul 14 în clasamentul din Primera Division, cu 3 puncte acumulate după tot atâtea runde disputate. În etapa viitoare, Getafe va întâlni pe teren propriu pe Valencia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite