Cosmin Olăroiu a vorbit despre o eventuală revenire în Europa. De ce a refuzat toate ofertele primite până acum

Cosmin Olăroiu a vorbit despre o eventuală revenire în Europa. De ce a refuzat toate ofertele primite până acum

Antrenorul român a reuşit, de curând, o performanţă remarcabilă cu Jiangsu Suning, grupare cu care tocmai a câştigat titlul în China.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-o intervenţie la Telekom Sport, Cosmin Olăroiu a declarat că a avut mai mute oferte de a antrena în Europa, dar că niciuna dintre ele nu a fost pe placul său. 
 
"În momentul în care treci la o echipă în Europa, care nu are un obiectiv ok, rişti să compromiţi tot ce ai făcut şi lumea poate zice că nu eşti bun în Europa. Când e un proiect care-ţi dă posibilitatea de a face ceva, nu aş ezita. Dacă voi avea posibilitatea de a antrena în Europa, voi merge. Am venit în China pentru că voiam să merg într-o altă ţară şi să văd dacă pot face ceva în altă ţară. Şi aş merge şi cu mare plăcere în altă parte, în Europa, oriunde, numai să fie un proiect OK. Dacă te duci la o echipă unde ai 90% şanse să retrogradezi, rişti să distrugi ce ai făcut", a spus Cosmin Olăroiu pentru sursa citată. 
 
Olăroiu a ajuns la Jiangsu Suning, o formaţie fără mari pretenţii, în martie 2018 şi a câştigat după doar 2 sezoane şi jumătate campionatul intern, furnizând cea mai mare surpriză din fotbalul chinez din ultimul deceniu. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările