Cosmin Contra: „Gabi Tamaş e foarte afectat. Mai realist e să sperăm la locul doi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentativa României a remizat, duminică, pe Arena Naţională, scor 0-0, cu selecţionata Serbiei, într-un meci din grupa 4 a seriei C a Ligii Naţiunilor, în care a jucat o repriză în inferioritate numerică şi oaspeţii au ratat un penalti.

„Vreau să îmi felicit jucătorii. Prima repriză a fost una bună, din punct de vedere tactic, am stat foarte bine în teren. Am vrut să jucăm pe contraatac, dar a venit acea fază din minutul 44. Din ce am vorbit cu Gabi, care e foarte afectat, el a vrut să degajeze mingea, dar jucătorul sârb a fost mai abil şi a băgat capul. Poate fi penalty, dar nu cred că şi cartonaş roşu. Repriza a doua am rezistat. Nu e rezultatul pe care l-am fi dorit, dar în condiţiile actuale e mulţumitor. Aveam pe bancă jucători de contraatac foarte buni care în planul meu tactic intrau în partea a doua. Am avut şi noi un roşu clar la henţul portarului lor, care nu s-a dat“, a declarat Cosmin Contra la final. 

Eu sunt mulţumit că am rezistat 45 de minute cu un om mai puţin. Mai realist pentru noi e locul doi Cosmin Contra, antrenor România
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite