Cosmin Contra, dezlănţuit la plecarea de la Dinamo: Postarea sa a devenit virală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Contra

Tehnicianul de 44 de ani a fost adus pe bancă în vară, cu surle şi trâmbiţe, după ce a primit asigurări că la club vor curge lapte şi miere. Totul s-a dovedit a fi însă o minciună.

Cosmin Contra a devenit prima victimă oficială a proiectului falimentar de la Dinamo! Joi dimineaţă, după ce a condus antrenamentul de la Săftica, fostul internaţional şi-a luat la revedere de la jucători şi a părăsit Dinamo.

Neplătit de peste 100 de zile, mai precis din luna august, de când a fost numit pe bancă, Contra urmează să se judece cu fosta sa echipă pentru primirea salariilor. Rămâne de văzut dacă va avea de unde să-şi ia banii, în condiţiile în care până şi directorul de marketing de la Dinamo, Radu Birlică, s-a arătat îngrozit de situaţia financiară.

Deocamdată, Contra şi-a luat la revedere şi de la suporteri printr-un mesaj postat în mediul online, care a devenit viral, la scurt timp după publicare.

Ce a scris Cosmin Contra?

Dragi suporteri dinamovişti,

Plec din România cu o mare durere în suflet. Nu mi-am imaginat niciodată că proiectul în care am crezut cel mai mult în viaţa mea este o mare minciună.

Vă rog, să îmi iertaţi naivitatea. Am garantat pentru nişte oameni pe care nu îi cunoşteam şi am greşit.

Au fost cele mai grele 4 luni din cariera mea de antrenor, din cauza problemelor, minciunilor, promisiunilor...

Nu sunt un laş! Cei care mă cunosc cu adevărat ştiu câte sacrificii şi compromisuri am făcut pentru Dinamo. În 4 luni, mi-am văzut familia o singură dată. Am fost trup şi suflet pentru Dinamo.

Din cauza stresului, am avut probleme medicale care mi-au afectat foarte mult familia.

Sunt un luptător şi aş fi găsit puterea să continui, dar nu mai este vorba de mine, ci de liniştea şi echilibrul familiei mele.

Aş fi rămas pentru voi, suporterii dinamovişti, singurii care aţi fost lângă echipă in aceste momente.

Cu voi alături, Dinamo nu poate muri niciodată!

2 victorii, trei remize şi şase înfrângeri a adunat Cosmin Contra în cele 11 meciuri din campionat, lăsând echipa pe locul 14 din 16.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite