Coronavirus naşte extremişti: „Europenii ăştia nenorociţi ne-au terminat!“. Apel către Iohannis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numărul celor care au trecut în şomaj tehnic sau care şi-au pierdut, pur şi simplu, locul de muncă în România se apropie de un milion! Iar asta după nici o lună de criză.

În plină pandemie, sunt număraţi morţii coronavirusului, de la o oră la alta. Deocamdată, în ceva mai mult de o lună, în România s-au înregistrat sub o sută de decese. Ceea ce înseamnă că, până în acest moment, un miracol ne-a ferit de situaţia Italiei sau cea a Spaniei, mai ales că, spre deosebire de aceste două ţări, în România nu există nici competenţă, nici un sistem medical performant. Există însă sărăcie! Şi, după pandemie, vom fi şi mai săraci!

Răspândirea coronavirusului e combătută la noi printr-o singură măsură: „Staţi acasă“. Cum banii nu mai circulă, economia s-a prăbuşit, iar efectele se văd deja: 800.000 de români sunt în şomaj tehnic. Alţi 155.000 au fost concediaţi deja. Cifrele sunt valabile până la 1 aprilie. Şi nu e o glumă proastă, ci o realitate cruntă. Una care, treptat, va crea un val de revoltă în societate. Şi, în disperare de cauză, mulţi vor cere măsuri extreme. Iar în ultimele zile, a prins contur o idee care are din ce în ce mai mulţi adepţi: Uniunea Europeană e de aruncat la coşul de gunoi!

După ce fostul fotbalist, Dorin Goian, a spus acest lucru răspicat, astăzi, într-o intervenţie la Pro X, fostul atacant Ionel Ganea a avut un discurs similar.

Ce a spus Ionel Ganea?

*Domnule Raed Arafat, vreau să vă văd pe teren, vreau să văd soluţii. Vreau echipamente şi medicamente. E lipsă de cadre medicale, de cadre M.A.I. Aici stăm foarte prost. Domnule preşedinte, vreau să daţi drumul la economie, la fabrici. Să nu mai ţineţi cont de europenii ăştia nenorociţi care ne-au terminat şi acum nu ne mai cunosc. Uniunea Europeană se va destrăma.

*Noi, românii, am ieşit cei mai şifonaţi. Noi ar trebui să primim mai multe drepturi. Ar trebui să deschidem minele. La alţii de ce se pot exploata minele, iar la noi nu? Acum e stare de urgenţă şi nu e normal ca primarul de la Făgăraş să facă angajări la Primărie în detrimentul voluntarilor din spitale. Şi e valabil pentru toţi cei din ţară.

*Trebuie convocaţi primarii, prefecţii şi cei din Consiliile Judeţene şi trebuie dat drumul la treabă. E părerea mea. Să li se spună primarilor «Vă dăm nişte bani şi hai să dăm drumul la treabă». Trebuie făcut ceva la comun.

CITEŞTE ŞI:

Gigi Becali, discurs apocaliptic la TV: „Vom muri de foame!“. Ce propune pentru salvarea ţării

Dublu campion al României, din Suceava carantinată: „Uniunea Europeană se va desfiinţa. Suntem ca în junglă“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite