Coronavirus. Epidemia face ravagii: Cristiano Ronaldo, în carantină! Ce se întâmplă cu colegul său bolnav

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Starul celor de la Juventus s-a întors acasă, la Madeira, pentru a fi alături de mama lui care, de curând, a suferit un atac de cord. În Portugalia, CR7 a aflat că trebuie să stea izolat în următoarele 14 zile.

Cristiano Ronaldo a plecat din Italia, o ţară lovită puternic de coronavirus, însă, miercuri seară, a primit vestea: colegul său de la Juventus, Daniele Rugani a testat pozitiv pentru COVID-19. 

Drept urmare, în următoarele 14 zile, şi Cristiano Ronaldo trebuie să stea în carantină, întrucât, înainte de a pleca din Italia, a intrat în contact cu Rugani. Informaţia a fost confirmată, astăzi, de presa internaţională, fiind pe coperta ziarului portughez „A Bola“.

Rugani: „Virusul nu iartă pe nimeni“

În ceea ce îl priveşte pe Daniele Rugani, acesta a avut o postare pe Instagram, după ce a fost depistat cu COVID-19.

„Sunt sigur că aţi citit ştirile, astfel că vreau să vă asigur că mă simt bine. Vă invit pe toţi să respectaţi regulile, pentru că virusul nu iartă pe nimeni! Trebuie să respectăm regulile pentru sănătatea noastră, a celor din jur şi a celor pe care îi iubim. Vreau să le mulţumesc medicilor şi asistentelor care se luptă cu această criză“, a scris Rugani. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite