Coronavirus a creat o lume plină de venin: Mama lui Djokovici, şocată de ce se spune despre fiul ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dijana Djokovici, scârbită de reacţiile virulente la adresa fiului ei
Dijana Djokovici, scârbită de reacţiile virulente la adresa fiului ei

Liderul mondial a greşit, încălcând orice normă sanitară, în plină pandemie. Şi a plătit preţul cu vârf şi îndesat. Totuşi, anumite reacţii la adresa sa au depăşit cu mult limitele bunului simţ.

Novak Djokovici (1 ATP) nu numai că s-a îmbolnăvit de COVID-19, la fel ca şi soţia sa, însă a suferit şi un important prejudiciu de imagine. Iar asta pentru că „Adria Tour“, demonstrativul pe care l-a gândit şi la organizarea căruia a contribuit în Serbia şi în Croaţia, s-a transformat într-o „bombă“ de răspândit coronavirus.

Au fost nouă oameni care s-au îmbolnăvit după această acţiune, printre ei aflându-se şi patru jucători: însuşi Djokovici, dar şi Borna Coric, Grigor Dimitrov şi Viktor Troicki. Bineînţeles, după un astfel de fiasco sanitar, liderul mondial a fost pus la zid, inclusiv de colegul său de circuit, Nick Kyrgios. Acesta a catalogat ideea organizării „Adria Tour“ drept una „cretină“.

Atacurile nu s-au oprit însă aici şi au fost inclusiv unele mesaje în mediul online prin care oamenii au depăşit orice limită a bunului simţ. S-a spus, de pildă, că ar fi bine ca virusul să fie fatal pentru cineva din familia Djokovici, astfel încât sârbul să primească o lecţie dură!

Văzând aceste reacţii oribile şi inumane, mama lui Djokovici, Dijana, s-a arătat îngrozită de ce poate spune lumea. Într-un articol publicat de Tennis World şi preluat de Digi Sport, Dijana Djokovici s-a arătat extrem de dezamăgită de atitudinea unor oameni.

Ce a spus Dijana Djokovici?

*E înfricoşător ceea ce se scrie despre Novak, dar ne-am obişnuit cu asta. E ca şi cum sperau ca aşa ceva să se întâmple. E evident că Novak deranjează şi că lumea are ceva cu el.

*Cu toţii ne simţim bine. Doar pentru că Novak a ieşit pozitiv, asta nu înseamnă că e bolnav. E un tânăr sănătos, aşa că îi e mai uşor să gestioneze situaţia. Cred că virusul nu mai e la fel de puternic ca la începuturile sale.

*Ne-am testat (n.r. - părinţii lui Djokovici), pentru că am fost acolo (n.r. la Adria Tour), dar rezultatele sunt negative. La fel şi pentru copii. Cu toţii ne simţim bine şi le urăm tuturor multă sănătate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite