Coronavirus. Anglia „tremură“: Antrenorul celor de la Arsenal, depistat cu COVID-19! Primele reacţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mikel Arteta a ajuns deja pe mâna medicilor
Mikel Arteta a ajuns deja pe mâna medicilor

Englezii refuză să închidă porţile la meciurile de fotbal sau să oprească partidele din Premier League, iar „decontul“ a venit deja.

Trei jucători de la Leicester sunt testaţi după ce au arătat simptome alarmante, iar fundaşul celor de la City, Benjamin Mendy s-a autoizolat, după ce un membru al familiei sale s-a internat în spital, fiind suspect de COVID-19. Adevărata „bombă“ a venit însă joi, aproape de miezul nopţii: antrenorul celor de la Arsenal, Mikel Arteta (37 de ani), a fost depistat cu COVID-19.

Informaţia a fost publicată de presa britanică, iar la Arsenal s-a instaurat deja carantină. Vineri, se va organiza o şedinţă de urgenţă, urmând a fi luate măsuri suplimentare. „Starea de sănătate a angajaţilor noştri şi a publicului e prioritatea noastră şi, în aceste momente, atenţia noastră se îndreaptă spre aceste direcţii. Suntem în legătură cu cei delegaţi să se ocupe de astfel de situaţii pentru a rezolva problema, aşa cum trebuie. Abia aşteptăm să reluăm antrenamentele şi meciurile, când recomandarea medicilor va permite aceste lucruri“, a declarat directorul sportiv al celor de la Arsenal, Vinai Venkatesham.

Arsenal are meci în Premier League, sâmbătă, în deplasare, cu Brighton.

„Sunt foarte dezamăgit, dar am făcut testul de coronavirus după ce m-am simţit rău. Mă voi întoarce la muncă, imediat după ce voi primi permisiunea de a-mi relua activitatea“, a declarat Mikel Arteta.

20 decembrie 2019 e data la care Mikel Arteta a fost instalat pe banca celor de la Arsenal, semnând un contract până în 2023.   
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite