Corona – Viitorul 0-4: Ăsta e fotbalul viitorului. Echipa de pe penultimul loc a jucat ca Barcelona şi Bayern la un loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Braşov s-au întâlnit ultima clasată şi penultima clasată, însă, după ceea ce s-a întâmplat pe teren, ai fi putut spune că, de fapt, formaţia lui Hagi se bate la titlu.

Bilanţul celor de la Viitorul în ultimele nouă etape, până la meciul cu Corona: o victorie, trei egaluri, cinci înfrângeri. La Braşov însă, Gavra şi compania au fost „metamorfozaţi“, de parcă i-a lovit o „baghetă magică“.

Viitorul, pur şi simplu, a zburdat pe teren. Pe lângă cele două goluri din prima repriză (Mitrea 5 şi F. Tănase 17), dar şi cele două reuşite din partea secundă (Lazăr 86 şi Axente 88), oaspeţii au ratat şi două penalty-uri (Dică 38 şi Larie 77).

Corona, retrogradată şi matematic

Prestaţia formidabilă a Viitorului a venit într-un meci în care Corona nici nu s-a apărat, nici n-a atacat, ci s-a prezentat, precum un sac de box. S-a terminat 4-0 pentru echipa lui Hagi, care ar fi putut câştiga chiar cu 6-0 sau 7-0.

Corona Braşov a devenit prima grupare, care a retrogradat din punct de vedere matematic. Cu cinci runde înainte de terminarea campionatului, formaţia pregătită de Adrian Hârlab are 14 puncte, fiind la 18 puncte de poziţia a 14-a, prima care asigură rămânerea în prima ligă.

Viitorul a rămas tot pe penultimul loc după succesul de luni seară, având 30 de puncte. Echipa antrenată de Bogdan Argeş Vintilă e la două puncte de salvare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite