Corneliu Vadim Tudor, despre Ion Ţiriac: „E un ticălos! Cum a făcut el averea? Prin muncă cinstită?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corneliu Vadim Tudor spune despre Ion Ţiriac că a făcut ilegal avere
Corneliu Vadim Tudor spune despre Ion Ţiriac că a făcut ilegal avere

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a lansat un atac virulent la adresa omului de afaceri Ion Ţiriac, despre care a spus că este unul dintre marii perdanţi ai crizei financiare prin care trece Cipru.

Corneliu Vadim Tudor a susţinut că Ion Ţiriac, unul dintre cei mai bogaţi români, a făcut avere nu prin muncă cinstită, ci prin metode ilicite. Mai mult decât atât, Vadim este convins că omul de afaceri a avut mult de pierdut de pe urma falimentului Ciprului.

„Să ştiţi că Dumnezeu îi lasă pe unii ticăloşi în viaţă tot ca un exemplu. Nu ştiu dacă vă puteţi chinui în halul în care se chinuie el. Ţiriac a pierdut câteva zeci de milioane de euro din cauza falimentului din Cipru. E cel mai mare perdant. Sută la sută e aşa! Cum a făcut el miliardele astea? Prin muncă cinstită? Dar noi nu muncim? Presa germană scria în 1990 că are o avere de 12 milioane de mărci germane. Cum a ajuns, mă frate, din 12 milioane de mărci la două miliarde de euro? A împuşcat ponturi, a stors toate guvernele!?”, a precizat Vadim Tudor la Antena 2.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite