Cornel Dinu, scăpat de sub control: „Maxim, un handicapat mintal! Daum e un măscărici“. Discurs şocant la televizor

Cornel Dinu, scăpat de sub control: „Maxim, un handicapat mintal! Daum e un măscărici“. Discurs şocant la televizor

Cornel Dinu

Fostul mare internaţional a devenit specialist în insulte şi în miştouri care, din păcate, sunt la mare căutare la posturile de televiziune din România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cornel Dinu s-a dezlănţuit în stilul său caracteristic după România - Armenia 1-0 şi, într-o intervenţie la Dolce Sport, a spus tot ce i-a venit la gură! 

„Procurorul“ a taxat ieşirea urâtă a lui Maxim printr-o jignire şi apoi şi-a îndreptat tirul spre Christoph Daum, antrenor pe care l-a atacat din prima zi în care neamţul a pus piciorul în România.

Ce a spus?

*Maxim n-are nicio scuză, doar dacă e un handicapat mintal.

*Ce se întâmplă cu această echipă naţională e dramatic. Prezenţa acestui măscărici (n.r. - Christoph Daum) e un dezastru pentru România! E cea mai penibilă perioadă din istoria echipei naţionale! E o nenorocire, o pacoste pentru echipa naţională. Acest Daum e expirat. Publicul e inteligent şi a taxat pe final această prestaţie care n-are nicio scuză. 

*E dramatic să asişti la conferinţele acestui escroc. Acest cetăţean german n-are nimic în comun cu poporul german. 

*Băiatul ăsta (n.r. - Christoph Daum) merge pe nişte criterii care n-au nimic comun cu performanţa. Aduce jucători care nu joacă la echipele lor de club. Andone, săracul, e un jucător de luptă. Face fault la minge, nu poate să o preia. Nu se poate să faci asemenea selecţii. Închei spunându-vă că e cea mai dureroasă perioadă din istoria fotbalului românesc. 

*Oamenii care l-au adus pe Daum sunt nişte oameni sortiţi ai momentelor nefaste din fotbalul românesc.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările