Cornel Dinu, scăpat de sub control: „Maxim, un handicapat mintal! Daum e un măscărici“. Discurs şocant la televizor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Dinu
Cornel Dinu

Fostul mare internaţional a devenit specialist în insulte şi în miştouri care, din păcate, sunt la mare căutare la posturile de televiziune din România.

Cornel Dinu s-a dezlănţuit în stilul său caracteristic după România - Armenia 1-0 şi, într-o intervenţie la Dolce Sport, a spus tot ce i-a venit la gură! 

„Procurorul“ a taxat ieşirea urâtă a lui Maxim printr-o jignire şi apoi şi-a îndreptat tirul spre Christoph Daum, antrenor pe care l-a atacat din prima zi în care neamţul a pus piciorul în România.

Ce a spus?

*Maxim n-are nicio scuză, doar dacă e un handicapat mintal.

*Ce se întâmplă cu această echipă naţională e dramatic. Prezenţa acestui măscărici (n.r. - Christoph Daum) e un dezastru pentru România! E cea mai penibilă perioadă din istoria echipei naţionale! E o nenorocire, o pacoste pentru echipa naţională. Acest Daum e expirat. Publicul e inteligent şi a taxat pe final această prestaţie care n-are nicio scuză. 

*E dramatic să asişti la conferinţele acestui escroc. Acest cetăţean german n-are nimic în comun cu poporul german. 

*Băiatul ăsta (n.r. - Christoph Daum) merge pe nişte criterii care n-au nimic comun cu performanţa. Aduce jucători care nu joacă la echipele lor de club. Andone, săracul, e un jucător de luptă. Face fault la minge, nu poate să o preia. Nu se poate să faci asemenea selecţii. Închei spunându-vă că e cea mai dureroasă perioadă din istoria fotbalului românesc. 

*Oamenii care l-au adus pe Daum sunt nişte oameni sortiţi ai momentelor nefaste din fotbalul românesc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite