Cornel Dinu, nemulţumit de pensia sa, în valoare de 6.200 de lei, după o viaţă dedicată lui Dinamo: „Unde e dreptatea?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Dinu, un simbol al lui Dinamo
Cornel Dinu, un simbol al lui Dinamo

Una dintre legendele lui Dinamo, Cornel Dinu, s-a declarat nemulţumit de venitul pe care îl are drept pensie, după o viaţă dedicată sportului.

Unul dintre marii fotbalişti din istoria României, Cornel Dinu, s-a arătat nemulţumit de pensia pe care o are şi căreia i se mai adaugă o sumă de 1.100 lei, provenită de la Federaţia Română de Fotbal. Între timp, Dinamo a renunţat la indemnizaţia de 5.000 de euro pe lună, pe care i-o oferea, înainte.

Lipă şi Iagăr, date contra-exemplu

„Pensia mea nu este dintre cele nesimţite. Eu am ieşit pe vechiul sistem de pensionare, în 2003, cu 5.000 de lei şi, acum, pensia mea a ajuns la 6.200 de lei... Eu am a avut 40 de ani la Dinamo şi functii de conducere. Şi doamna Lipă, şi doamna Iagăr, care au stat trei, patru ani preşedinte la Dinamo, au ieşit la pensie cu 12.000 de lei. 

Şi n-au nici jumătate din anii mei în Ministerul de Interne. Dreptate mioritică... Asta-i o ţară, un stat, care nu-şi serveşte locuitorii... Este o ţară, un stat, care fură de la locuitori. (...) Oricum, n-are Dinamo bani să mă platească, după ce am făcut eu pentru club! Deci la 22-24 de ani termină Academia şi, după 20-22 de ani, ies la pensie din Ministerul de Interne şi le dai voie să se reangajeaza pe colo, pe colo. Şi ies la pensie mai mare decât a mea”, a a declarat Cornel Dinu, potrivit „Fanatik”. 

Cornel Dinu este considerat drept cel mai mare jucător din istoria clubului Dinamo, al cărei tricou l-a îmbrăcat, în perioada 1968-1981 şi pe care a antrenat-o, în mai multe rânduri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite