Cornel Dinu, nemilos cu jucătorii dinamovişti: „Să le dea târnăcoape, sape şi greble!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Dinu
Cornel Dinu

Dinamo a pierdut la Botoşani cu 2-0 şi a ajuns pe un loc ruşinos în campionat. Schimbarea lui Bratu cu Niculescu pare că nu are efectul socntat.

"Nu se poate aşa ceva. E dramatic, e dureros. N-am anticipat că această cădere gravă. Dinamo mai are două jocuri, cu Călăraşi şi Chiajna, unde nu va fi uşor.

Dorinel e antrenor, Niculescu e lunetist. Au fost greşeli mari! Botoşani s-a impus pe merit. Nu se poate să începi aşa meciul. El nu a judecat posibilităţile reale ale jucătorilor.

E foarte rău cum a ajuns Dinamo. Iar ce începe prost se termină şi mai prost. Contează calitatea oamenilor. El a început 4-2-3-1. A venit şi Pandi (n.r. Basarab Panduru) cu falca în pământ pentru că nu înţelegea.

Subotici ăsta e terorist, un terorist al fotbalului. Îi respect religia, dar când se roagă înainte de meci ţine mâinile sus de parcă zice Allahu Akbar

Niculescu să le facă rost de târnăcoape, sape, greble, dă-le în vestiar sau cântaţi-le sorcova. Asta e cântarea care ar trebui pusă în vestiarul lui Dinamo", a spus Cornel Dinu la Telekom Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite