Cornel Dinu îl ironizează pe Gâlcă după eşecul cu Rapid. Cum îl caracterizează „Procurorul“ pe tehnicianul Stelei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cornel Dinu a făcut o analiză succintă a derby-ului câştigat de Rapid pe terenul Stelei, vorbind şi despre cei doi tehnicieni. Administratorul delegat al lui Dinamo l-a ironizat pe Costel Gâlcă, despre care a spus că a devenit un simplu "funcţionar".

După înfrângerea suferită pe teren propriu în faţa Rapidului, apele s-au tulburat serios la Steaua. Zguduită deopotrivă de scandalul cu CSA Steaua, de pe urma căruia a pierdut numele, sigla şi palmaresul, echipa campioană se află într-o derivă totală. Din această ecuţie a ieşit foarte şifonat inclusiv antrenorul Costel Gâlcă, care îşi simte postul ameninţat odată cu revenirea lui Reghecampf în România, după ce a fost dat afară de la Al Hilal. Actualul tehnician al Stelei se vede în postura de simplu pion în mâinile lui Becali, care poate decide dacă îl menţine pe banca tehnică sau nu.

În acest context, Cornel Dinu l-a caracterizat în termeni plastici pe Gâlcă, despre care a insinuat că este doar o marionetă a patronului. "Cred că a contat foarte mult modul cum a fost gândită echipa pentru acest meci şi cum a fost antrenată. N-am văzut niciun fel de acţiuni premeditate, joc de circulaţie, ocazii de a marca... Ceea ce am văzut la Gâlcă azi... Am senzaţia că are atitudinea unui funcţionar resemnat, un funcţionar care primeşte ordine şi care e resemnat de ceea ce i se impune", a declarat Cornel Dinu la Dolce Sport.

Pe de altă parte, administratorul delegat al lui Dinamo l-a lăudat pe Pustai şi a preconizat că Rapid are perspective bune pentru viitor. "Pustai stăpâneşte foarte bine geometria defensivă de închidere a culoarelor. Din minutul 60 a închis foarte bine, profitând şi de lipsa de inspiraţie şi claritate a celor de la Steaua. Aş vrea să remarc acest realism de joc al lui Pustai, care e un model de comportament pentru majoritatea antrenorilor din Liga 1. Rapid e cu totul altă echipă şi are perspective foarte bune pentru viitor", a mai spus Cornel Dinu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite