Cornel Dinu îl distruge pe Mihai Stoica: Comentariu acid după o imagine jenantă din meciul Astra – FCSB

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Dinu
Cornel Dinu

Fostul dinamovist a remarcat mediul toxic de la FCSB în care managerul a devenit „receptorul“ de pe bancă, având rolul de a transmite mesajele patronului către antrenor.

Imaginile surprinse în timpul meciului Astra – FCSB l-au arătat pe Mihai Stoica, aflat pe banca roş-albaştrilor, uitându-se discret la telefonul său. Imediat, oficialul bucureştenilor şi-a pus mâna la gură şi i-a transmis ceva antrenorului Mihai Teja. 

E lesne de înţeles ce s-a întâmplat la o echipă unde Gigi Becali e, de fapt, antrenorul principal. Această situaţie a fost taxată de Cornel Dinu la Telekom Sport. 

„Uitaţi-vă puţin la el, săracul, cum stă acolo (n.r. – Mihai Stoica). Se vede vinovăţia pe faţa lui. Că nu-i ceva în regulă! Sună cineva care nu are rost şi el trebuie să răspundă, probabil...Numai în fotbalul nostru s-a ajuns aşa. Nu poţi, dacă ai un minim de bun simţ, să vii peste un antrenor sau să comanzi de maniera asta, când tu nu participi la antrenamente, nu ştii ce jucători au dat randament, nu participi la discuţiile tehnice şi aşa mai departe“, a afirmat „Procurorul“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite