Cornel Dinu, despre şansele lui Dinamo de a întoarce soarta calificării: „Cred că nici Ceauşescu nu se mai poate întoarce. Bălgrădean n-a mâncat tot porcul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bălgrădean a fost pus la zid
Bălgrădean a fost pus la zid

Cornel Dinu a urmărit de la distanţă semifinala dintre Steaua şi Dinamo şi nu şi-a ascuns dezamăgirea faţă de deznodământul partidei.

"Dinamo a avut un joc bun în urmă cu câteva săptămâni şi trebuia să perfecţioneze acest joc, ceea ce n-am văzut în seara asta. Dinamo n-a învăţat nimic din acel 1-1. N-a îmbunătăţit nimic. Asta presupunea să nu te implici într-o luptă la mijlocul terenului, să joci pe benzi...
Steaua e o echipă superioară din punctt de vedere valoric şi a avut o răutate în plus. Şi să-l aduc pe Bărboianu să-l pun mijlocaş, când el atunci când a fost prezentat a încercat să ţină mingea pe picior şi la a treia atingere o trimitea în tramvaiul 4.... Ca să joci cu Bărboianu mijlocaş mi se pare sfidător de mult.Distribuţia Stelei mi s-a părut convenabilă. Dacă ar fi jucat cu Piovaccari şi cu Keşeru, mi-e frică să mă gândesc la tabela de marcaj", a spus Dinu la Digisport.  El a apreciat ca fiind nule şansele lui Dinamo de a mai întoarce soarta calificării, "Regele Mihai nu se mai poate întoarce, Carol al II-lea nu, nici Ferdinand, cred că nici Ceauşescu nu se mai poate întoarce", după care l-a "demolat" pe Bălgrădean:"Bălgrădean e un portar foarte bun, dar nu atâta timp cât nu s-a mâncat tot porcul, adică până prin septembrie."

"Eu nu concep în contextul Dinamo că ne mai trebuie trei ani, patru... Accept eforturile şi le apreciez, conducerea a scos clubul dintr-o situaţie dificilă financiar, dar la Dinamo vreau să construiesc de mâine."

Cornel Dinu, administrator delegat Dinamo

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite