Copleşită de durere! O jucătoare de tenis de top se retrage la doar 27 de ani!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep vs Nicole Vaidisova FOTO AP

Jucătoarea de tenis care a atins semifinalele la Roland Garros şi la Australian Open a făcut anunţul retragerii sale din sport.

Jucătoare prodigioasă de tenis, Nicole Vadisova a cunoscut succesul timpuriu. Avea doar 17 ani când ajungea în semifinale la Roland Garros, iar câteva luni mai târziu repeta isprava la Australian Open.

Sportiva din Cehia a ajuns până pe locul 7 în lume, dar în 2010, la doar 21 de ani, a decis să retragă, după două operaţii la umăr. Nicole vroia să se dedice vieţii de fmailie, măritându-se cu conaţionalul său, cehul Radek Stepanek.

După ce a divorţat de Radek, Nicole Vaidosova a revenit în circuit în 2013. A trecut de un tur la Miami, după ce a primit un wild-card, fiind apoi învinsă chiar de Simona Halep, însă de cele mai multe ori s-a chinuit prin circuitele ITF. 

Ieri, Nicole Vaidisova (27 de ani) a făcut anuţul retragerii definitive: "După luni şi luni de analize şi frământări, am decis să mă retrag din tenis. A fost una din cele mai grele decizii din viaţa mea. După cum ştiţi, m-am luptat cu diverse accidentări în ultimii doi ani şi am stat mai mult prin spitale decât pe terneul de tenis. A fost dureros şi obositor, pentru trupul şi mintea mea".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite