Copil trist, dar plin de bani: Marius, eliminare dramatică la Australian Open. S-a ales cu o sumă uriaşă la Melbourne

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arădeanul de 28 de ani n-a reuşit să-şi depăşească cel mai bun rezultat la Australian Open şi anume calificarea în turul II, deşi, la cum a jucat în primul set, părea favorit la victorie.

România a rămas fără vreun reprezentant în proba masculină de la Australian Open, după ce Marius Copil (60 ATP) a fost învins de francezul David Goffin (22 ATP) la capătul unui meci de patru seturi.

Românul a început în forţă, a condus cu 5-2, a avut minge de set la 5-4 şi s-a impus, într-un final, cu 7-5. Setul doi a fost extrem de strâns, fără break până la 5-5. La acest scor, Marius şi-a pierdut serviciul, iar apoi şi setul: 5-7.

Setul trei a fost fără istoric, dominat categoric de Goffin: 6-2. Din păcate, în decisiv, la 2-2, Copil şi-a pierdut, din nou, serviciul, iar adversarul a fost mereu mai aproape de victorie. De altfel, la 5-3, Copil a salvat trei mingi de meci pe propriul serviciu. A mai salvat una la 5-4 pe serviciul lui Goffin, însă la a cincea minge de meci n-a mai avut ce face şi a cedat cu 4-6.

Pentru calificarea în turul II, Copil va primi 75.000 de dolari americani şi 45 de puncte ATP. În următorul clasament mondial, el va urca până pe locul 56.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite