Controverse în lumea tenisului. O sportivă a fost suspendată de ITF, în urma unui gest făcut la Indian Wells

Controverse în lumea tenisului. O sportivă a fost suspendată de ITF, în urma unui gest făcut la Indian Wells

Irina Khromacheva,, jucătoare de tenis din Rusia FOTO Arhivă personală/Facebook

Rusoaica Irina Khromacheva (271 WTA) a fost suspendată de către Federaţia Internaţională de Tenis, din pricina unui episod de la Indian Wells.

Ştiri pe aceeaşi temă

Irina Khromacheva nu va mai putea evolua în circuitul ITF, vreme de o lună, începând cu data de 19 septembrie, informează ziare.com. Directiva a apărut în urma unui episod neobişnuit, după ce aceasta a încercat să îşi vândă locul pe tabloul calificărilor de la Indian Wells către o altă jucătoare. 

Mai exact, în schimbul poziţionării sale din calificări, rusoaica a pretins încasarea sumei aferente prezenţei pe tablou din partea unei alte sportive. Iniţial, forul din tenis a dispus o suspendare de trei luni şi o amendă de 3.000 de dolari, sancţiunea fiind, între timp, redusă. 

În vârstă de 24 de ani, Irina Khromacheva a reuşit să prindă Top100 WTA, cea mai bună poziţionare a sa fiind poziţia cu numărul 89. Palmaresul rusoaicei cuprinde un turneu WTA câştigat şi 23 de titluri ITF.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările