Contra, „turbat“: Selecţionerul a făcut o criză de nervi la o emisiune televizată! Declaraţii incredibile date pe post

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Contra

România a căzut în urna a 4-a înaintea tragerii la sorţi pentru preliminariile Euro 2020 şi Cosmin Contra e supărat că lumea vorbeşte despre o contraperformanţă.

Cosmin Contra şi-ar fi dorit ca după campania de la Liga Naţiunilor, fanii să fie în delir, întrucât România a încheiat 2018 fără înfrângere (7 victorii, 3 egaluri).

Doar că marea performanţă obţinută de tricolori a adus o retrogradare în urna a 4-a în vederea tragerii la sorţi pentru preliminariile Campionatului European. Ceea ce înseamnă că şansele României de a ajunge la turneul final s-au redus considerabil. La această situaţie s-a adăugat şi o încurcătură jenantă: după victoria la limită de la Podgorica, fundaşul Cristi Manea a spus că el şi colegii săi n-au ştiut că trebuie să învingă la minimum două goluri pentru a evita urna a 4-a!

Într-o intervenţie telefonică la Digi Sport, selecţionerul a încercat să comenteze aceste subiecte însă, la un moment dat, şi-a pierdut cumpătul.

Ce a spus Cosmin Contra?

*Dar de ce credeţi voi că nu s-a înţeles această Ligă a Naţiunilor? Păi şi ce să le fac că n-au fost atenţi? Să nu-i mai chem la naţională. Întrebaţi-i pe ei, pe toţi. La pauză mesajul a fost că nu trebuie să mai primim gol, pentru că al doilea gol puteam să-l dăm oricând, la cum jucam. 

*Păi de ce mai există discuţiile astea? Dacă doi jucători n-au fost atenţi? Văd că faceţi presă poliţienească. Sunaţi toţi jucătorii şi întrebaţi-i dacă se ştia că trebuie să batem la două goluri sau că celelalte rezultate trebuie să fie în favoarea noastră. Cine? Domnul Manea urca în atac şi dădea el gol cu capul? Intra în careu şi ce făceam? Dacă tu zici că echipa naţională n-a avut ţintă să dea mai mult de un gol, atunci nu mai vorbim de fotbal.

*Că echipa României n-a mai dat un gol, asta e. Dacă jucătorii n-au arătat ieri că îşi doreau că vor să câştige la mai mult de un gol, pe un teren unde n-am câştigat niciun meci oficial, atunci nu mai are rost nicio discuţie. 

*Noi suntem distrugători, noi nu vrem să construim ceva. Adică echipa noastră n-a avut rezultate în 2018? Astea au fost rezultatele, a fost o grupă de trei echipe care ne-a dezavantajat total pentru că nu s-au luat rezultatele cu ultima clasată, golurile marcate, au fost mai multe, Muntenegru putea să egaleze în Sebia şi după acel rezultat noi putea să fim pe primul loc. Să jucăm fără spectatori cu Muntenegru, în zece oameni în a doua repriză cu Serbia, iar Serbia are un jucător care valorează mai mult decât toată naţionala României.

*Cu Muntenegru am luat 4 puncte, 6 puncte cu Lituania. Acum ce facem? Zicem că n-am făcut nimic? 

*Şi ce dacă am căzut în urna a patra? Eu am făcut totul să nu cădem în urna a patra, am vrut să o câştigăm. Avea Serbia o victorie în plus cu Muntenegru, ce vrei să facem? Crezi că băieţii n-au vrut să câştige cu Muntenegru? 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite