Contra „tremură“: România a mai pierdut un fotbalist înaintea meciului cu Suedia. Cum va proceda selecţionerul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cosmin Contra îşi doreşte, probabil, să joace chiar mâine meciul cu Suedia, în loc de sâmbătă (ora 19.00, Pro TV), când e programată prima partidă din preliminariile Euro 2020!

Asta deoarece, aproape în fiecare zi, selecţionerul mai primeşte o veste proastă legată de jucătorii convocaţi pentru „dubla“ cu Suedia (23 martie) şi cu Feroe (26 martie). 

Pe rând, Contra i-a pierdut pe Pintilii, Florin Andone, Chiricheş, Ţucudean şi Grozav, iar acum a rămas şi fără Cristi Ganea, fundaşul stânga chemat de la Numancia. Fotbalistul de 26 de ani s-a accidentat la ultima partidă jucată, luni, pentru formaţia din Segunda Division, atunci când a şi fost schimbat la pauză. Ganea s-a prezentat la centrul de la Mogoşoaia, însă stafful medical al naţionalei a constatat că jucătorul a suferit o leziune fibrilară de gradul 1 la nivelul gambei stângi.

Perioada de recuperare e de două săptămâni, astfel că Ganea nu va fi apt pentru primele două partide din preliminariile Euro 2020. El va rămâne în cantonament până astăzi pentru a continua tratamentul, dar nu va face deplasarea în Suedia împreună cu echipa naţională, urmând a reveni la echipa de club. Potrivit site-ului oficial al Federaţiei Române de Fotbal, selecţionerul Cosmin Contra nu va chema alt jucător în locul lui Ganea.

Suedia, fără doi oameni de bază

Nici Suedia nu e lipsită de griji înaintea duelului cu România de pe „Friends Arena“. Selecţionerul Janne Andersson va miza pe un grup de 24 de jucători. Lipsesc fundaşii Viktor Lindelof (Manchester United) şi Pontus Jansson (Leeds United), aflaţi pe lista iniţială a convocaţilor. Conform presei internaţionale, stoperul lui Man. United ar fi solicitat să fie învoit pentru a fi prezent la naşterea primului său copil.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite