Contra lui Iancu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Contra
Cosmin Contra

Antrenorul Cosmin Contra a spus că nu va renunţa la calitatea de jucător, aşa cum vrea patronul, şi i-a cerut acestuia să plătească restanţele către echipă.  Marian Iancu a precizat că antrenorul Timişoarei îi poate reproşa orice, atât timp cât echipa are rezultate.

Marian Iancu a fost luat la rost de Cosmin Contra după meciul câştigat de bănăţeni în faţa Oţelului (2-0). Antrenorul e supărat că finanţatorul i-a cerut să se dedice exclusiv muncii de tehnician, sugerându-i să-şi încheie cariera de jucător. „Eu n-am făcut toată săptămâna antrenamente, pentru că sunt accidentat. Domnul Iancu e patron, e părerea dânsului, dar nu-mi zice mie ce să fac. Să nu se spună că nu am intrat pe teren cu Oţelul pentru că aşa mi-a ordonat domnul Iancu, pentru că nu e adevărat. Dacă eram OK din punct de vedere fizic, aş fi jucat. Mi-aş dori din partea patronatului să vină măcar cu o parte din restanţe! Jucătorii muncesc, se bat şi merită să fie răsplătiţi. Patronul să ne răsplătească pentru efortul depus!", a declarat Cosmin Contra după victoria cu Oţelul.

Replica lui Marian Iancu a fost una palidă, însă patronul a dat de înţeles că va schimba placa în cazul în care echipa nu va mai avea rezultate: „Faptul că antrenorul mă cam ceartă public în ultimul timp nu mă deranjează. O să mă deranjeze atunci când nu va mai avea rezultate. Pe mine mă interesează să bată Dinamo aşa cum a făcut şi Sabău anul trecut, chiar în două rânduri. E lucrul pe care mi-l doresc şi nu vreau să intre în alte polemici, chiar dacă eu nu accept să mai fie jucător pentru că am nevoie de antrenorul Contra".

În disputa dintre patron şi antrenor a intervenit şi preşedintele bănăţenilor, Gheorghe Chivorchian. În mod oarecum surprinzător, acesta i-a luat apărarea lui „Guriţă": „Dacă el crede că poate să joace, nu înţeleg de ce n-ar face acest lucru!".

"Pe mine mă interesează să bată pe Dinamo, nu contează că mă ceartă public."
Marian Iancu finanţator FC Timişoara

„Dorinel e un infatuat"

Bossul Timişoarei i-a criticat pe Dorinel Munteanu şi pe Marius Stan pentru declaraţiile pe care aceştia le-au făcut la finalul meciului cu Oţelul. „Marius Stan și Dorinel și-au luat viteză și nu e bine. Au devenit aroganţi și nu le stă bine, ei sunt modești. Lui Marius Stan îi stătea mai bine atunci când își lua pastilele, probabil că aseară nu le-a luat. Dorinel este un infatuat, înfumurat, succesul său este o conjunctură alături de puţină valoare și o anumită continuitate", a declarat Marian Iancu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite