Contra, furios: „Am făcut două goluri cadou! Greşeli copilăreşti“. Ce a făcut selecţionerul la pauză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragoş Grigore (în roşu) a greşit la primul gol
Dragoş Grigore (în roşu) a greşit la primul gol

Cosmin Contra a pierdut al doilea meci pe banca României, după acel amical cu Olanda (0-3), la Bucureşti, în noiembrie 2017.

România a debutat cu stângul în preliminariile Euro 2020, fiind învinsă cu 2-1 la Stockholm, după un meci în care jocul a arătat multe lacune.

Venit la microfonul Telekom Sport, Cosmin Contra s-a arătat, la rândul său, dezamăgit de prestaţia tricolorilor, mai ales cea din prima repriză, atunci când s-au luat golurile.

Ce a spus Cosmin Contra?

*Au fost două reprize total diferite. O primă repriză în care am fost timizi, am făcut cadou două goluri, nu am avut intensitate. Am avut şi două, trei şuturi pe spaţiul porţii. Am făcut două greşeli copilăreşti. 

*În a doua repriză, am avut o altă atitudine. Din păcate, marea ocazie a lui Săpunaru, probabil am avut şi un penalty. Trebuie să luăm lucrurile bune, repriza a doua, să ne dăm seama că greşelile copilăreşti ne taxează foarte tare.

*Am intrat puţin în ei la pauză, în jucători, la pauză şi le-am spus că nu este nivelul pe care pot ei să-l dea. M-a ajutat şi schimbarea lui Claudiu (n.r. - Keşeru). Am încercat să-l bag pe Ivan pentru că aveam spaţii, puteam să-i surprindem, au demonstrat că vor să egaleze, i-am felicitat pentru a doua repriză. I-am certat pentru prima repriză, dar merită felicitări pentru a doua repriză. Am ales să-l bag pe Stanciu în banda stânga ştiind că face şi partea defensivă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite