Contra, furios: „Am făcut două goluri cadou! Greşeli copilăreşti“. Ce a făcut selecţionerul la pauză

Contra, furios: „Am făcut două goluri cadou! Greşeli copilăreşti“. Ce a făcut selecţionerul la pauză

Dragoş Grigore (în roşu) a greşit la primul gol

Cosmin Contra a pierdut al doilea meci pe banca României, după acel amical cu Olanda (0-3), la Bucureşti, în noiembrie 2017.

România a debutat cu stângul în preliminariile Euro 2020, fiind învinsă cu 2-1 la Stockholm, după un meci în care jocul a arătat multe lacune.

Venit la microfonul Telekom Sport, Cosmin Contra s-a arătat, la rândul său, dezamăgit de prestaţia tricolorilor, mai ales cea din prima repriză, atunci când s-au luat golurile.

Ce a spus Cosmin Contra?

*Au fost două reprize total diferite. O primă repriză în care am fost timizi, am făcut cadou două goluri, nu am avut intensitate. Am avut şi două, trei şuturi pe spaţiul porţii. Am făcut două greşeli copilăreşti. 

*În a doua repriză, am avut o altă atitudine. Din păcate, marea ocazie a lui Săpunaru, probabil am avut şi un penalty. Trebuie să luăm lucrurile bune, repriza a doua, să ne dăm seama că greşelile copilăreşti ne taxează foarte tare.

*Am intrat puţin în ei la pauză, în jucători, la pauză şi le-am spus că nu este nivelul pe care pot ei să-l dea. M-a ajutat şi schimbarea lui Claudiu (n.r. - Keşeru). Am încercat să-l bag pe Ivan pentru că aveam spaţii, puteam să-i surprindem, au demonstrat că vor să egaleze, i-am felicitat pentru a doua repriză. I-am certat pentru prima repriză, dar merită felicitări pentru a doua repriză. Am ales să-l bag pe Stanciu în banda stânga ştiind că face şi partea defensivă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările