Contra a fost suspendat de LPF. Petrolul pleacă să joace un meci amical în Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Protestele pe care Cosmin Contra le-a avut la adresa arbitrului Cristi Balaj, după meciul Gaz Metan Mediaş - Petrolul 1-0, l-au costat destul de scump pe antrenorul ploieştean.

Acesta a primit o suspendare de două etape din partea Ligii Profesioniste de Fotbal şi a fost amendat cu 5.000 de lei."Vreau să-mi cer scuze pentru ieşirea pe care am avut-o după finalul meciului de la Mediaş, în momentul în care arbitrul Cristian Balaj mi-a arătat cartonaşul roşu. Ştiu că reacţia mea a lăsat o imagine neplăcută şi regret cele întâmplate. Îmi cer scuze faţă de suporterii echipei noastre, faţă de ceilalţi antrenori şi faţă de toţi cei care s-au simţit lezaţi de gestul meu.M-am născut în România, am jucat peste 70 de partide pentru echipa naţională, iar marea mea dorinţă este să reuşesc şi ca antrenor în fotbalul românesc şi să obţin performanţe aici. Vreau să câştig cât mai multe meciuri, dar, din păcate, s-a întâmplat ca în unele momente să nu pot face asta din diverse motive.Sper ca lumea să mă analizeze, în primul rând, pentru lucrurile pozitive pe care le-am realizat şi pe care vreau să le realizez în continuare cu echipa pe care o pregătesc. Le mulţumesc tuturor pentru înţelegere!”, a fost mesajul lui Cosmin Contra, postat pe siteul oficial al clubului. 

În pauza oferită de meciurile naţionalei, Contra îşi va duce echipa în Spania, pentru un amical cu fosta sa formaţie, Getafe. Partida se va disputa vineri, pe “Coliseum Alfonso Perez”, de la ora 13.00. Delegaţia ploieşteană va pleca spre Madrid joi după-amiază, în jurul orei 17.30, iar din lot nu vor face parte Ovidiu Hoban, selecţionat la echipa naţională, Hamza Younes, Laurenţiu Marinescu, Enza-Yamissi şi Vlad Morar, cu toţii indisponibili, în momentul de faţă, din motive medicale. Revenirea petroliştilor în ţară este programată în cursul nopţii de vineri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite