Continuă atacurile dure la adresa Simonei Halep: „I s-au cocoţat toţi piticii pe creier! Nu va fi niciodată numărul 1, pentru asta îţi trebuie caracter“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep se menţine pe locul 4 în clasamentul WTA după ce a terminat sezonul cu o participare la Turneul Campioanelor, competiţie la care nu a trecut de grupe. Românca de 25 de ani este însă atacată dur pentru rezultatele, dar şi pentru atitudinea arătată în 2016.

Revista „România Mare“, al cărei redactor-şef a fost Corneliu Vadim Tudor în perioada 1991-2015, a publicat un amplu comentariu referitor la Simona Halep, în cadrul celebrei rubrici „Săptămâna pe scurt“. „La Turneul Campioanelor, Simona Halep a cam tras mîţa de coadă, fiind eliminată din grupa roşie după două înfrîngeri din trei partide disputate. Am fi vrut să cîştige, sîngele apă nu se face, chiar dacă ea nu prea le are p-astea cu patriotismul. Din păcate, nu poate mai mult. Va încheia anul pe locul 4, în cădere cu două poziţii faţă de precedentul sezon. Rămîne una dintre răsfăţatele tenisului, chiar dacă anul acesta n-a cîştigat decît trei turnee, două fiind organizate, culmea coincidenţei, de Ţiriac. Aşa cum am prezis demult, încă de pe vremea cînd o lăudam non- stop, fiindcă nu i se cocoţaseră toţi piticii pe creier, ea nu va fi niciodată numărul 1 în lume. Pentru asta trebuie să ai caracter, nu fiţe de starletă“, a notat „România Mare“, publicaţie condusă astăzi de fiica „Tribunului“, Lidia Vadim Tudor.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite