Constanteanul Cristi Schiopu va fi supus unei interventii chirurgicale

Fundasul echipei Farul Constanta, Cristi Schiopu, va fi supus unei interventii chirurgicale, el suferind o fractura la pometi, dupa ce a fost faultat de Victoras Iacob (Otelul Galati), in mansa


Fundasul echipei Farul Constanta, Cristi Schiopu, va fi supus unei interventii chirurgicale, el suferind o fractura la pometi, dupa ce a fost faultat de Victoras Iacob (Otelul Galati), in mansa secunda a sferturilor de finala ale Cupei Romaniei. In urma faultului comis asupra sa de Victoras Iacob, Schiopu a suferit o fractura la osul zigomatic (la obraz) si a fost operat ieri dimineata. Schiopu nu s-a numarat printre jucatorii formatiei Farul Constanta, care incepand de joi trebuie sa participe timp de zece zile la un complex program de recuperare la un centru din Eforie Nord. Jucatorii constanteni vor intra in vacanta dupa efectuarea programului de recuperare de la Eforie Nord. Sambata, este programat sa se desfasoare, la sediul clubului, banchetul de sfarsit de an. Reunirea lotului este programata pentru 10 ianuarie 2005. Dupa aproximativ zece zile de reacomodare cu efortul la Constanta, se va pleca intr-un cantonament de pregatire centralizat. Antrenorul Petre Grigoras, care va fi prezent saptamana viitoare la Bucuresti, pentru a urma cursurile scolii de antrenori pentru obtinerea licentei "PRO", a spus ca nu mai doreste un stagiu montan. Cel mai probabil, Farul va merge la Albena (Bulgaria), iar dupa data de 10 februarie, constantenii vor pleca intr-un turneu de pregatire si jocuri in Cipru.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: