Conflictul dintre Olguţa Vasilescu şi Adrian Mititelu continuă cu acuze de ameninţări cu moartea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olguţa Vasilescu şi Adrian Mititelu, pe vremea când puteau sta unul lângă altul fără acuze
Olguţa Vasilescu şi Adrian Mititelu, pe vremea când puteau sta unul lângă altul fără acuze

Faptul că Adrian Mititelu şi Olguţa Vasilescu au ceva de împărţit nu mai este o noutate, însă maniera conflictului dintre cei doi atinge noi cote.

Olguţa Vasilescu susţine că Adrian Mititelu ar fi recurs inclusiv la ameninţări cu moartea, în demersul său de a-şi apăra interesele din fotbal. 

„Dacă n-ar fi Mititelu acţionar, acea echipă ar putea să se antreneze pe «Ion Oblemenco». Cea mai mare ameninţare pe care mi-a făcut-o Mititelu n-a fost cum le-a făcut colegilor mei: «Îl vezi pe Petrică, are 10 ani cu executare, dacă mai omoară unul ce crezi că i se întîmplă?». S-a ajuns la astfel de discuţii, inclusiv la adresa domnului Pavel Badea s-au făcut astfel de ameninţări, cu domnul Petrică.

Până acum vreo doi ani era alt personaj. Spuneau «O să vină Joavină, Lubeniţă cum am înteles ca-l numesc, şi o să-ţi bage seringa cu droguri în tine şi o să mori, că pe el dacă-l prinde n-o să-i facă nimic, că are certificat că nu-i normal». Asta se întâmplă în Craiova şi sunt plângeri penale făcute lui Mititelu pentru aceste ameninţări“, a declarat primarul Craiovei pentru TV Oltenia.

Mititelu a comentat acuzele pentru gsp.ro: „E o mare minciună şi calomnie la adresa mea. Ea vrea să-mi strice imaginea, vrea să mă facă să par un interlop. Eu sunt un om paşnic, n-am avut nici un astfel de conflict cu nimeni prin Craiova. N-au existat asemenea ameninţări! Joavină e verişorul meu, n-a făcut niciodată vreun rău cuiva. O s-o dau în judecată pentru ceea ce a spus“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite